Éden Beus milliókat költ feneke és melle felturbózására

Forrás: Tv2/Éden Hotel -
mell műtét implantátum Éden Beus orvos valóságshow millió fenék átalakít Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 valóságshow-jából verekedés miatt kitiltott Éden Beus nem sajnálja a pénzt, főleg ha saját testéről van szó: milliókat költ ugyanis feneke és mellei átszabására.

„Egy műtétem volt eddig, a cicimet két éve operáltattam meg, négyszázharminc köbcentis implantátumaim voltak. Most a fenekem miatt kerestem fel a doktor urat, érzésem szerint kicsi, és hiába edzem, évek óta nem kerekedik. Így eldöntöttem, kés alá fekszem” – magyarázta a Borsnak dr. Tizedes György asztalán kiterülve.

Forrás: Tv2/Éden Hotel

A plasztikai sebész az escortoldalon pucsító Beus combjából vett zsírt helyezi át a popsijába. Ezzel azonban még nincs vége a beavatkozásoknak: Beus ugyanis több cicit is felpróbált a vizsgálatok után és végül eldöntötte, hogy a mellén is átalakítást kér az orvostól.

„Az autóm 4200 köbcentis, tízszerese a mellemnek. Most egy hatszázhúsz köbcentis betétet is kiválasztottam, így a cickóm illik majd ahhoz a Bentley kabrióhoz, amelyet kinéztem magamnak. Hetvenkétmillió, és hatezer kétszáz köbcenti. Azaz megmaradnak az arányok, ami nagyon fontos” – mondta nevetve a lány, aki kétmilliót költ teste átalakítására.

A puncitetkós Beus a fényűző nyaralásairól is mesélt a lapnak: „Jártam idén Disneylandben, de Tokióban, a párizsi unalmas. Most pedig Srí Lankára készülök. Remélem, legalább az egyik műtétemen hamar áteshetek, mert szeretnék indulni idén a Miss Hungaryn, így hetek óta erre is tudatosan készülök. A cégem ingatlan-forgalmazással is foglalkozik, és ki is néztem egy amerikai lakást magamnak. Szerintem most ebbe érdemes fektetni”.

Beusnak egyébként komoly udvarlója is van, akinek a nevét nem fedte fel, csak azt mesélte el, hogyan kényezteti őt: „Másfél milliós értékben kaptam most tőle egy táskát és pénztárcát. Sajnos én sem mindig engedhetek meg magamnak ilyen értékes apróságokat, az autóm huszonöt litert fogyaszt, csak a benzin 3–400 ezret visz el havonta. Ugyanennyit pedig ruhára, szolira, fodrászra és kozmetikumokra is el kell költenem” – nevetett önfeledten.

Ezt nem hitted volna! Tolvai Reni kutyát éleszt újrahttp://www.life.hu/sztarok/20150826-tolvai-reni-enekesno-kutyat-elesztett-ujra-megtanulta-a-fogasokat.htmlTolvaj Reni már korábban elárulta, hogy imádott kutyáján gyakorolja az anyaságot, de azt nem gondoltuk volna, hogy megtanult kutyát újraéleszteni.TV + Sztárok--Cserpes Laura megfogná Andy Vajnát?http://www.life.hu/sztarok/20150826-cserpes-laura-megfogna-andy-vajnat-egy-nyaralasert.htmlEgy jótékonysági kihívás kapcsán kapta mikrofonvégre Cserpes Laurát a Life.hu riportere, akinek azt is elárulta a szépséges énekesnő, szerinte mennyire nehéz taperolással pénzt keresni.TV + SztárokOrigoIlyen volt Hamilton nyaralása - Éld át te is!http://www.life.hu/sztarok/20150826-lewis-hamilton-nyaralasa-ilyen-volt.htmlA jóképű Forma-1-es pilóta, Lewis Hamilton gyakran posztolt jól megérdemelt nyaralása alatt Instagramjára, és mostanra egy videó is készült az emlékezetes pillanatokról. TV + Sztárok--Rajongók, figyelem! Elképesztő dolog derült ki a Szex és New Yorkrólhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-sarah-jessica-parker-nem-akarta-eljatszani-carrie-bradshaw-szerepet-a-szex-es-new-yorkban.htmlSarah Jessica Parker hihetetlen titkot árult el kedvenc csajos sorozatunkról, amivel mindenkit meglepett.TV + Sztárok--Újabb hazai siker! Magyar táncos csapat az America's Got Talentenhttp://www.life.hu/sztarok/20150826-magyar-tancos-csapatot-imad-a-szupermodell-heidi-klum.htmlA magyar alapítású Freelusion Dance Company szó szerint lenyűgözte a zsűri tagjait, köztük a világhírű modellt is az America's Got Talent válogatóján. Borítékolható a siker?TV + SztárokOrigoKrízis után újból szárnyalnak a VV-s szerelmek, VV Simon, Edina, Laci is ismét boldoghttp://www.life.hu/sztarok/20150825-krizis-utan-ujbol-szarnyalnak-a-vv-s-szerelmek-vv-simon-czutor-szonja-vv-edina-vv-laci.htmlAz elmúlt hónapokban több egykori valóvilágos is szakított a szerelmével. VV Simon és Czutor Szonja továbbra is imádják egymást, VV Edina és VV Laci pedig egy rövid mosolyszünet után újból egymásra találtak.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.