Teljesen felépült az első rákos beteg, akit lézerrel kezeltek

betegség lézer rák (betegség) kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy 22 éves férfit teljesen kigyógyítottak a rákból lézer segítségével. A páciens a műtét alatt énekelt. 
Forrás: BBC

Reuben Hill, az Imperial College kórusának tagja egy forradalmian új műtéten esett át. Egy golflabda méretű tumort távolítottak el az agyának abból a részéből, amely a kommunikációért felelős.

Egyelőre ő az első beteg, akinek rákját lézerrel kezelték. Az egyetemista férfi attól félt, elveszíti a műtét miatt a beszédkészségét, ezért az orvosok az operáció közben felébresztették, és megkérték, énekeljen. Ezzel meg tudták állapítani, hogy nem károsodott az agya.

Forrás: BBC

Néhány hónappal a beavatkozás után meg tudták állapítani, hogy Reuben Hill teljesen felépült. A következő néhány évben rendszeresen vizsgálni fogják, hogy továbbra is egészséges marad-e.

Forrás: BBC

Reuben már nagyon izgatott, hogy végre visszatérhessen az egyetemre.

Füstölő sztárok: akikről nem gondolnád, hogy dohányoznakhttp://www.life.hu/drlife/20150826-dohanyzo-sztarok-akikrol-eddig-nem-tudtad-hogy-sok-cigit-szivnak.htmlSzínészek, énekesek, tudósok, művészek: mi az egyik közös bennük? Munkájukból, társaságukból, életvitelükből kifolyólag a legtöbbjük dohányzik. Összegyűjtöttünk négy olyan sztárt, akikről ezt nem feltétlenül gondolnád.Dr. Life--Tragédia! Beleszakították a gyermek fejét az anya méhébe: meghaltak! (18+)http://www.life.hu/drlife/20150827-beleszakitottak-az-ujszulott-fejet-az-anyaba-mindketten-meghaltak.htmlSzörnyű orvosi műhiba történt Indiában: az anyuka és a kisbaba is életét vesztette a szülés közben. A rendőrség nyomozást indított az ügyben. Dr. LifeThinkstock5 dolog, amit a hajad elárulhat az egészségedről http://www.life.hu/drlife/20150826-meglepo-ezeket-arulja-el-rolad-a-hajad-amiket-eddig-nem-is-gondoltal-volna.htmlFolyamatosan ritkuló, télen-nyáron is hulló haj? Tudtad, hogy a hajad nem csak rossz szokásaidról, de a betegségeidről is árulkodik? Összegyűjtöttünk öt olyan dolgot, amelyekről nem gondolnád, hogy a tincseid jelezni képesek.Dr. LifeThinkstockKiesett a második emeletről egy kisgyerek Kőbányánhttp://www.life.hu/drlife/20150826-kiesett-a-masodik-emeletrol-egy-kisgyerek-kobanyan.htmlSzörnyű baleset történt Budapesten, a X. kerületben.Dr. Life--Elfogadta betegségét a pikkelysömörös lány - Fotó!http://www.life.hu/drlife/20150825-nem-torodik-a-ra-szegezodo-pillantasokkal-a-szornyu-betegseggel-kuzdo-lany.htmlA fiatal lány 13 éves kora óta küzd a betegséggel, ami nagyban megváltoztatta az életét. Elmondása szerint ma már nem törődik a rá szegeződő pillantásokkal, és elfogadta önmagát.Dr. Life--Először beszélt édesapja szörnyű betegségéről Owen Wilsonhttp://www.life.hu/drlife/20150825-owen-wilson-szinesz-edesapja-alzheimer-koros.htmlNemrég derült fény a színész apjának betegségére: Robert A. Wilson Alzheimer-kórral küzd. Owen Wilson először beszélt nyilvánosság előtt az elmúlt időszak nehézségeiről.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.