Micsoda? Eltávolítják Kim Kardashian méhét?

Forrás: AFP/Larry Busacca -
konzultáció rendellenesség műtét Kanye West eltávolítás kim kardashian beavatkozás méh komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashian, aki éppen második gyerekét várja Kanye Westtől furcsa nyilatkozatot tett: lehet, hogy el kell távolítani a méhét.

A celebnő, aki a hatodik hónapban sem hanyagolja el az edzést, meglepte a rajongóit, amikor bejelentette, hogy valószínűleg méheltávolító műtétje lesz.

Forrás: AFP/Larry Busacca

A tökpucéran szelfiző sztárnak, aki kisfiút hord a szíve alatt, rengeteg komplikációval kellett szembenéznie első terhessége alatt is, az orvosok pedig nem is hitték, hogy Kim másodszor is teherbe eshet, legalábbis műtéti beavatkozás nélkül.

„Az orvosok szerint a méhlepény rendellenesen viselkedik a testemben. Ez okozza a problémákat” – mondta Kim, aki fél a beavatkozástól, de még nem akar erre gondolni, csak kisbabája érkezésére. „Napról napra haladunk. Az extrém helyzet miatt minden nap járok orvoshoz, és konzultálunk” – nyilatkozta.

Menstruáció és dohányzás: ez a kapcsolat közöttükhttp://www.life.hu/drlife/20150827-egeszsegi-gondot-jelenthet-a-menstruacio-amikor-meg-a-cigit-is-jobban-kivanjuk.htmlA nők 12-14 éves koruktól közel 40 éven át havonta menstruálnak. Viszont ha a menstruációk jóval hosszabbak vagy erősebbek a szokásosnál, az krónikus állapotokhoz vezethet. Mi több, a menstruáció bizonyos szakaszaiban még a dohányzást is sokkal nehezebb abbahagyni.Dr. Life--Füstölő sztárok: akikről nem gondolnád, hogy dohányoznakhttp://www.life.hu/drlife/20150826-dohanyzo-sztarok-akikrol-eddig-nem-tudtad-hogy-sok-cigit-szivnak.htmlSzínészek, énekesek, tudósok, művészek: mi az egyik közös bennük? Munkájukból, társaságukból, életvitelükből kifolyólag a legtöbbjük dohányzik. Összegyűjtöttünk négy olyan sztárt, akikről ezt nem feltétlenül gondolnád.Dr. Life--5 dolog, amivel hatékonyabbá teheted az otthoni munkáthttp://www.life.hu/drlife/20150827-ezzel-az-ot-dologgal-jobba-teheted-az-otthoni-munkaval-toltott-napokat.htmlRugalmasabb munkaidő, több szabadidő, saját időbeosztás. Kecsegtetően hangzik, nem igaz? Mint sok dolognak, az otthoni munkának is megvannak a maga hátulütői. A Life.hu összegyűjtött 5 dolgot, amellyel hatékonyabbá tehető az otthoni munkavégzés.Dr. Life--Orvosi csoda: Így kapott 20 centiméteres hímvesszőt a férfihttp://www.life.hu/drlife/20150827-baleset-miatt-amputaltak-a-peniszet-most-ujat-kapott.htmlAhogyan arról korábban már beszámoltunk, a 43 éves Mohammed Abadnak egy baleset miatt amputálni kellett a péniszét, de az orvosok egy új eljárás keretében egy 20 centis bionikus nemi szervet készítettek neki.Dr. Life--Milliókat költött műtétekre anya és lánya, hogy úgy nézzenek ki, mint Katie Pricehttp://www.life.hu/drlife/20150826-katie-price-modellre-akart-hasonlitani-anya-es-lanya-ezert-milliokat-koltottek-plasztikai-mutetekre.htmlKayla Morris szerint a rengeteg szépészeti beavatkozás csak még közelebb hozta őt édesanyjához.Dr. Life--Rémisztő hír! Amal Clooney már csak 44 kilóhttp://www.life.hu/drlife/20150826-amal-clooney-george-clooney-felesege-mar-csak-44-kilo.htmlMi történhetett George Clooney gyönyörű feleségével? A hírek szerint nagy baj van az egészségével.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.