Nőgyógyász javasolta a nőnek, hogy szívjon el napi 50 szál cigit

Forrás: Thinkstock -
gyermekhalál halál terhesség nőgyógyász szülés gyermek fejlődése dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy senior nőgyógyász végignézett egy olyan szülést, ahol megsérült a baba feje, majd két nappal később meg is halt. Azt tanácsolta az anyának, hogy kezdjen dohányozni, akkor kisebb gyerekei lesznek.

Megsérült egy nő gyerekének a feje szülés közben. Mivel nem sikerült természetes úton világra hoznia a babát, császármetszést alkalmaztak rajta. Hamarosan azonban meghalt a kicsi. A harminc év tapasztalattal rendelkező doktornő közölte az anyával, napi ötven szál cigarettát kellene szívnia, és kisebb gyereke születhetne, akit könnyebb világra hozni.

Forrás: Thinkstock

Később azt is hozzátette, sajnálja, hogy meghalt a gyerek, és nem is sejtették, hogy ilyen nagy lesz. "Sosem tudott volna abból a kis testből természetes úton kijönni" - mondta.

Kiderült, az orvosnak már másik baba halálához is volt köze.

Az anya, aki hamarosan újra terhes lett, és már meg is született kislánya, állítja, ha az orvos hamarabb elkezdi a császármetszést, a másik gyereke is életben maradhatott volna.

Katie Holmes nagyon csúnyán lebukott - Újra cigizik a színésznő?http://www.life.hu/drlife/20150828-katie-holmes-cigizett-a-forgatason.htmlA pletykák szerint Katie Holmes néha cigizik, néha nem. Úgy tűnik, most újra a zugdohányos korszakát éli.Dr. Life--Kontrollmániából alakult ki a fiatal lány anorexiájahttp://www.life.hu/drlife/20150827-fotoival-segit-masoknak-az-egykor-anorexias-lany.htmlDokumentálta anorexiáját Amalie Lee, a húszéves lány, akit mára már 50 ezren követnek az Instagramon. Dr. LifeOrigoHárom pénisszel született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20150825-harom-penisszel-szuletett-egy-kisfiu.htmlKét rendes pénisze, és egy "csontos kis valamije" van a kétéves fiúnak, akit nemrég egy bombay-i kórházba vittek, hogy megműtsék rendellenes nemi szervei miatt.Dr. LifeThinkstockSokkoló! Megmutatta összeroncsolt testét a férfi, aki túlélte a nagaszaki robbanásthttp://www.life.hu/drlife/20150808-megmutatta-osszeroncsolt-testet-a-nyugdijas-aki-tulelte-a-nagasaki-robbanast.htmlA 86 éves Tanigucsi Szumiteru egyike volt azoknak, akik súlyos sérüléseket szenvedtek az 1945-ös Nagaszakiban történt atomrobbanás során.Dr. LifeOrigoBochkor Gábor lábra sem tud állni - Durva vírust kapott elhttp://www.life.hu/drlife/20150805-bochkor-gabor-durva-virust-kapott-el.htmlÚgy tudni, éppen nyaralni készült Várkonyi Andreával és kislányukkal Bochkor Gábor, amikor rosszul lett.Dr. LifeOrigoMegbarátkozott kopaszságával a rákos tinédzserhttp://www.life.hu/drlife/20150730-megbaratkozott-kopaszsagaval-a-rakos-tinedzser.htmlA 15 éves Katie a kemoterápia alatt vesztette el a haját. Eleinte sokat küzdött azért, hogy el tudja fogadni a kopaszságot, mostanra azonban magabiztosabbnak érzi magát, mint vállig érő fürtökkel.Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.