Megrázó fotósorozat készült "láthatatlan" betegségekben szenvedőkről

betegség fotósorozat figyelemfelkeltés beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két fiatal, akik "láthatatlan" betegségben szenvednek, fotósorozatot készített sorstársaikról.

Néhány betegségnek nincsenek látható tünetei, de annál súlyosabbak. Allie Cashel és Erica Lupinacci is ilyen kórral küzdenek. A Lyme-kóros Allie könyvet írt szenvedéseiről, és Ericával fotósorozatot készítettek olyan fiatalokról, akik szintén súlyos betegségekben szenvednek, de nem látszik rajtuk.

A fotósorozaton cukorbeteg, Crohn-betegséggel élő, asztmás, és HIV pozitív férfiak és nők szerepelnek. Ezzel szeretnék felhívni a figyelmet mindennapi küzdelmükre.

/1509/A_l_t20159713013

Rákkal küzd a Dallas Samanthája, Linda Grayhttp://www.life.hu/drlife/20150906-rakkal-kuzd-a-dallas-samanthaja-linda-gray.htmlA nagysikerű Dallas sztárja, Linda Gray újra rákkal küzd.Dr. Life--Friss kutatás: A fogamzásgátló tabletta tényleg megelőzheti a méhrákothttp://www.life.hu/drlife/20150903-a-fogamzasgatlo-tabletta-tenyleg-megelozheti-a-mehrakot.htmlA 20. század óta rengeteg nő szed fogamzásgátló tablettát. Egy friss kutatás kimutatta, a tabletta nem csak arra jó, hogy megelőzze a terhességet, de sokakat megmentett attól, hogy rákosak legyenek.Dr. Life--Egy egész család farkasember-szindrómában szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150903-egy-egesz-csalad-farkasember-szindromaban-szenved.htmlA 41 éves Jesus Aceves családjában közel harmincan farkasember-szindrómások, azaz egész testük szőrös. Hamarosan film is készül róluk.Dr. Life--Savval leöntött nő szerepel egy reklámbanhttp://www.life.hu/drlife/20150903-savval-leontott-no-szerepel-egy-reklamban.htmlA 18 éves Reshmát savval öntötték le. Soha többé nem lesz olyan az arca, mint korábban. Szereplésével reklám készült, amely arra hívja fel a figyelmet, hogy fokozottabban kellene szabályozni a korrozív savak árusítását.Dr. Life--Undorító! Egy nőben nyúlkálva szelfizett az orvoshttp://www.life.hu/drlife/20150831-intim-helyzetben-szelfizett-paciensevel-az-orvos.htmlEgyik kezével egy páciens nemi szervében, másik kezével békejelet mutatva fényképezkedett egy orvos. Dr. LifeThinkstockKontrollmániából alakult ki a fiatal lány anorexiájahttp://www.life.hu/drlife/20150827-fotoival-segit-masoknak-az-egykor-anorexias-lany.htmlDokumentálta anorexiáját Amalie Lee, a húszéves lány, akit mára már 50 ezren követnek az Instagramon. Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.