Tragédia! Kómában van a gyönyörű modell, Yfke Sturm

Forrás: Facebook/ Yfke Sturm -
modell kóma sebesség szörf baleset bénulás Victoria's Secret kórház koponya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves holland modell, akit a Victoria’s Secret kifutójáról is ismerhetünk, súlyos balesetet szenvedett. Akár le is bénulhat a szépség. 

Yfke Sturm az olasz sziget, Ischia partjainál szörfözött, az úgynevezett jet surfön, ami elképesztő sebességre képes. Sajnos a jármű ezúttal súlyos balesetet okozott: a modell leesett róla, és olyan szerencsétlenül ütötte be a fejét, hogy azóta sem tért magához.

Helikopterrel szállították egy nápolyi kórházba. Az orvosok szerint betört a koponyája, és több csigolyája is eltört, ami miatt komoly kockázata van annak, hogy lebénul.

Forrás: Facebook/ Yfke Sturm

Yfke Sturm 15 évesen kezdte a modellkarrierjét, a Marie Claire, a Vogue és a Harper’s Bazaar címlapján is szerepelt. A modell, aki Londonban él, júliusban adott életet első gyermekének.

Kabátokat elő! A leghidegebb órákban csupán 4 fok lesz a héten! http://www.life.hu/news/20150907-szeptember-masodik-heteben-oszies-hideg-ido-lesz.htmlVáltozékony, őszies időre lehet számítani a jövő héten. Több órás napsütésre, de záporokra és lehűlésre is készülni kell: a leghidegebb órákban néhol mindössze 4 Celsius-fok is lehet.News--Itthon igázta le Európát Kiss Norberthttp://www.life.hu/news/20150906-kiss-norbert-az-oxxo-racing-axxyss-motosrsport-versenyzoje-tarolt-a-kamion-europa-bajnoksagon.htmlKiss Norbert volt messze a leggyorsabb versenyző a Kamion EB hungaroringi hétvégéjén, aminek köszönhetően jelentősen növelte előnyét a világbajnoki pontversenyben riválisaival szemben.NewsUralkodási rekordot dönt a jövő héten II. Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20150906-uralkodasi-rekordot-dont-a-jovo-heten-ii-erzsebet-kiralyno.htmlTörténelmi mérföldkőhöz érkezik szerdán az Egyesült Királyság, II. Erzsébet királynő ugyanis aznap átveszi néhai üknagymamájától, Viktória királynőtől a brit monarchia uralkodási időtartamrekordját - írja az MTI.News--Dráma! VV Fanni kidobta VV Dennisthttp://www.life.hu/news/20150906-vv-fanni-kidobta-vv-dennist.htmlVV Fanni és Dennis még a villában melegedtek össze, de kapcsoltauk még egészen sokáig a villalét után is tartott. NewsOrigoŐrizetben a bukaresti főpolgármester!http://www.life.hu/news/20150906-orizetbe-vettek-a-roman-fopolgarmestert-sorin-osescut.htmlTermészetesen mindez nem itthon, hanem Romániában történt. A mind gyakoribb hasonló hírek alapján egyre aktívabb román korrupcióellenes ügyészség (DNA) szombatról vasárnapra virradóra, 25 000 euró kenőpénz átvétele közben vette őrizetbe Sorin Oprescut, Bukarest főpolgármesterét.News--Elítélték az exe nyulát meggyilkoló és megevő színészthttp://www.life.hu/news/20150906-dmitri-diatchenko-szinesz-meggyilkolta-baratnoje-nyulat.htmlA bűncselekményt Dimitri Diatchenko, egy 47 éves, feltörekvő hollywood-i színész követte el még tavaly decemberben, mikoris akkori barátnője közölte vele, hogy nem akar vele tovább együtt élni, ezért szakítani szeretne.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.