Amerikai Egyesült Államok fültágító fiú fül testmódosítás ékszer
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akinek volt már ilyenfajta testékszere, tudja, hogy ha egyszer ki kell venni a füléből, akkor nem biztos, hogy tetszeni fog a látvány. Egy amerikai fiú is megszabadult a fültágítótól, a tükörképe azonban sokkolta. 

A 23 éves srácnak elképesztően nagy fültágító volt a fülében, de amikor kivette, a megnyúlt bőr szinte a nyakát verdeste. Sokan meggondolatlanul vágnak bele az ilyenfajta testmódosításokba, és nem számolnak a várható következményekkel. A bőr taszítóan megereszkedik a műanyag "ékszer" betevése után, és komolyabb egészségügyi problémái is lehetnek a nem megfelelő használatnak.

Forrás: Instagram/tylerfrankenstein

Így nézett ki a fiú még fültágítóval a fülében Forrás: Instagram/tylerfrankenstein

Élet a kerekesszékben: „A bakancslistámon szerepel egy paralimpia teljesítése”http://www.life.hu/drlife/20150907-kerekesszekben-elve-is-boldog-a-sportolo-paralimpiara-keszul-interju.htmlSchober László számításait egy egészségi probléma húzta keresztbe, azóta kerekesszékben éli mindennapjait. Lacit nemhogy megtörte, sokkal inkább ösztönözte és a mai napig motiválja a kialakult helyzet. A mosolygós férfi nem zárkózik el az élet örömeitől, másokhoz hasonlóan ugyanúgy igénybe veszi a tömegközlekedést, dolgozik és sportol. Interjú. Dr. LifeOrigoHalálra ette magát a 20 éves Samanthahttp://www.life.hu/drlife/20150908-egy-20-eves-lany-halalra-ette-magat.htmlSamantha Packham egyike azon brit fiataloknak, akit el kellett venni szüleitől, mert azok nem tudták kontroll alatt tartani egészségére ártalmas életmódját.Dr. Life--Sztómazsákkal sétál a kifutón a Crohn-betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20150908-sztomazsakkal-setal-a-kifuton-a-modell.htmlTabukat döntöget Azmina Verjee. A negyvenéves, Crohn-betegséggel küzdő nő felállt a kifutóra, hogy megmutassa, a test úgy is lehet szép, ha nem tökéletes.Dr. Life--Cindy Crawford Peruban önkénteskedetthttp://www.life.hu/drlife/20150827-cindy-crawford-onkentesnek-allt-es-egy-csatorna-rogzitette-mindezt.htmlAz exmodell egy karitatív szervezet „repülő klinikáján” nyert bepillantást az orvosok és ápolók önfeláldozó munkájába, és pár napra maga is önkéntesnek állt. A küldetést kamerák is végigkövették.Dr. Life--Felemás lábakkal él egy nő – bal lába háromszorosára duzzadt http://www.life.hu/drlife/20150907-felemas-labakkal-el-egy-no-aki-legyozte-a-mehnyakrakot-a-sulyos-vegtaggal-nagyon-nehez-az-elete.htmlAz 53 éves Mary-Ann Wood egy évtizede küzd súlyos lábával, ami hatalmasra duzzadt betegsége után.Dr. Life--Megrázó fotósorozat készült "láthatatlan" betegségekben szenvedőkrőlhttp://www.life.hu/drlife/20150907-megrazo-fotosorozat-keszult-lathatatlan-betegsegekben-szenvedokrol.htmlKét fiatal, akik "láthatatlan" betegségben szenvednek, fotósorozatot készített sorstársaikról.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.