Demcsák Zsuzsa "felvilágosító órát" tartott

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa védőoltás oltás méhnyakrák
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HPV vírusról beszélgetett Demcsák Zsuzsa Az ének iskolája egykori versenyzőivel. Fontos, hogy a lányok már fiatal korban is tudatosak legyenek.

Évente több mint 4000 nő halálát okozza a méhnyakrák Magyarországon, ezért egyre többen oltatják be magukat a betegség ellen. Tavaly 38 ezer lány szerzett védettséget a nemzeti védőoltási program keretében. Demcsák Zsuzsa Juhos Zsófival és Gyuris Lucával, Az ének iskolája tavalyi diákjaival beszélgetett, akik szintén megkapták az oltást.

Megelőzhető a méhnyakrák

Szakemberek állítják, az időben felismert és kezelt méhnyakrák gyógyítható, ma ebbe egyetlen nőnek sem lenne szabad belehalnia. A daganatos elváltozás nem alakul ki egyik pillanatról a másikra és számos jel utal már a betegség fellobbanása előtt is arra, hogy nem jó irányba tart a szervezet. A nőgyógyászati szűrések hazánkban pedig bárki számára elérhetők.
Elkerülhető a gyermekorvos? Kövesd tippjeinket!http://www.life.hu/drlife/20150907-gyermekkori-egeszseg-elkerulheto-a-gyermekorvos.htmlSem a gyerekek, sem a szülők nem mennek szívesen a gyermekorvoshoz. Ha el lehet kerülni, miért ne tennénk? Néhány házi praktikát érdemes megtanulni, így a kellemetlen élmény helyett otthon is meggyógyulhat a kicsi. Íme, néhány jól bevált tipp!Dr. LifeThinkstockRollerrel balesetezett Erdőhegyi Brigittahttp://www.life.hu/drlife/20150908-rollerrel-balesetezett-erdohegyi-brigitta.htmlMotoros rollerrel borult fel Erdőhegyi Brigitta egy műsor forgatása közben.Dr. Life--Sztómazsákkal sétál a kifutón a Crohn-betegséggel küzdő nőhttp://www.life.hu/drlife/20150908-sztomazsakkal-setal-a-kifuton-a-modell.htmlTabukat döntöget Azmina Verjee. A negyvenéves, Crohn-betegséggel küzdő nő felállt a kifutóra, hogy megmutassa, a test úgy is lehet szép, ha nem tökéletes.Dr. Life--Egy egész család farkasember-szindrómában szenvedhttp://www.life.hu/drlife/20150903-egy-egesz-csalad-farkasember-szindromaban-szenved.htmlA 41 éves Jesus Aceves családjában közel harmincan farkasember-szindrómások, azaz egész testük szőrös. Hamarosan film is készül róluk.Dr. Life--Undorító! Egy nőben nyúlkálva szelfizett az orvoshttp://www.life.hu/drlife/20150831-intim-helyzetben-szelfizett-paciensevel-az-orvos.htmlEgyik kezével egy páciens nemi szervében, másik kezével békejelet mutatva fényképezkedett egy orvos. Dr. LifeThinkstockRákkal küzd a Dallas Samanthája, Linda Grayhttp://www.life.hu/drlife/20150906-rakkal-kuzd-a-dallas-samanthaja-linda-gray.htmlA nagysikerű Dallas sztárja, Linda Gray újra rákkal küzd.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.