Súlyos baleset érte Bereczki Zoltánt

Forrás: TV2 -
színpad Bereczki Zoltán tempó baleset sál munka autó nyaralás sokk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színész rengeteget dolgozott az utóbbi években, és teljesen kimerült. Ez okozhatta két komoly balesetét is.

„Két súlyos baleset is érte az elmúlt hetekben Bereczki Zoltánt” - írta a Story. A színészt ugyanis az egyik éjszaka autójával tartott hazafelé, amikor egy fékezésnél fémes csattanást hallott. Kiderült, kitört az egyik féktárcsája, a fékpedál pedig szabályosan beesett a lába alatt. Az eset sokkolta a színészt, aki arra a következtetésre jutott: lassítania kell a tempón.

Forrás: TV2

Bereczkinek ugyanis számtalan fellépése van, rengeteget dolgozott az elmúlt években. Így nem is csoda, hogy a másik baleset éppen a színpadon érte őt.

„Szerepem szerint egy nagy sál van a nyakamban, ami szerencsétlenül beakadt a díszletbe, és ahogy léptem egyet, visszarántott. Akár a burleszkfilmekben, az arcomon a redőny széle vágódott és felhasadt a homlokom. Ömlött belőlem a vér, de azon túl, hogy a seb hegesen gyógyult, nagyobb baj nem történt” - mesélte a lapnak a színész. „Nyilván a fáradtságtól már nem tudtam úgy összpontosítani, ahogy kellett volna” - vallotta meg Bereczki, aki az eset után határozta el, hogy eljött az ideje egy kiadós nyaralásnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.