Törőcsik Mari kórházban fekszik: Szokásos kivizsgálásain vesz részt

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
kivizsgálás színművész Törőcsik Mari kórház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szokásos évi kivizsgálásai miatt néhány napra kórházba került a kétszeres Kossuth-díjas színésznő.

A Nemzeti Színház közleménye szerint Törőcsik Mari a szokásos kivizsgálásain vesz részt, utána folytatja felkészülését a 80. születésnapi estjére - írja az MTI.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

November 23-án mutatják be a Nemzeti Színházban a Hemingway-klasszikusból készülő, Az öreg és a tenger című produkciót Törőcsik Mari előadásában. Az előadást rendező Anatolij Vasziljev többször is Magyarországon volt a nyáron, és már akkor is együtt dolgoztak a produkción Törőcsik Marival, ősszel ez a munka folytatódik.

Törőcsik Mari 2008 őszén került életveszélyes állapotban kórházba. Hosszas kezelések és rehabilitáció után újra visszatért a színpadra és a filmvászonra, kivizsgálásokon azonban azóta is rendszeresen részt vesz – emlékeztetett a színház.

Éppen hogy felvették a Színművészetire a Nemzet Színészéthttp://www.life.hu/kult/20150306-andorai-petert-a-a-nemzet-szineszet-hatodjara-vettek-fel-a-szinmuveszetire.htmlGondoltad volna, hogy Andorai Pétert, a Nemzet Színészét csupán hatodjára vették fel a főiskolára? Kult--Így érzi magát Nóci a kórházban töltött idő utánhttp://www.life.hu/drlife/20150911-czifra-noemi-nocinak-mar-nincsenek-fajdalmai.htmlNóci plasztikai műtétje után trombózissal került kórházba, ahol hetekig mozdulatlanul kellett feküdnie. Fél évig még véralvadás gátlót kell szednie, de már nincsenek fájdalmai. "Új arcát" is megmutatta a kameráknak.Dr. Life--Elhunyt Szakács Eszter színművészhttp://www.life.hu/kult/20140320-elhunyt-szakacs-eszter-szinmuvesz.htmlA Jászai Mari-díjas művészt 72 éves korában csütörtökön hajnalban érte a halál - tudatta a család és Magyar Színházi Társaság az MTI-vel. Kult--Dráma! Gyurta Dani edzőjét kórházba kellett szállítanihttp://www.life.hu/drlife/20150809-kazanyban-a-vizes-vilagbajnoksagon-korhazba-kellett-szallitani-gyurta-daniel-edzojet-szeles-sandort.htmlEgészségügyi problémák miatt egy kazanyi kórházban ápolják Széles Sándort, az olimpiai, világ- és Európa-bajnok mellúszó, Gyurta Dániel edzőjét - közölte az MTI.Dr. LifeOrigoTörőcsik Marit váratlanul érte Sinkó László halálahttp://www.life.hu/sztarok/20150802-torocsik-marit-szinesznot-varatlanul-erte-kollegaja-sinko-laszlo-kossuth-es-jaszai-mari-dijas.htmlKollégái sem tudták a színészről, milyen súlyos betegséggel küzd, a színész is, családja is titokban tartotta, hogy nagy a baj.TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huElképesztő! Több mint hatvanezer százéves él Japánbanhttp://www.life.hu/drlife/20150911-tobb-mint-hatvanezer-szazeves-el-japanban.htmlA "százévesek klubja" évről évre bővül Japánban: idén már több mint hatvanezer százéves vagy annál idősebb ember él az országban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.