Felvilágosító órákat fog adni Jessica Biel

biológia terhesség fiatal lány szex Hetedik mennyország test Jessica Biel óra megismerés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy dologra készül a színésznő: Justin Timberlake felesége fiatal lányoknak szánt videókban fog beszélni arról, pontosan hogyan is működik a női test.

A szex csak az egyik témája lesz annak a videósorozatnak, amely Jessica Biel előadásában fog készülni.

Forrás: AFP/Mike Coppola

A Hetedik mennyországból megismert színésznő, akinek néhány hónappal ezelőtt született meg kislánya, Silas Randal, egy nemrég adott interjújában fedte fel, hogy hamarosan online fog tanácsokat osztogatni fiatal lányoknak, hogy segíthessen nekik jobban megismerni a testüket. Justin Timberlake feleségében éppen a gyermekvállalás előtt fogant meg a gondolat, hogy mennyire hiányos a tudása saját szervezete működését illetően.

A méhecske és a virág - Te hogy mondod el a gyerekednek?

Jessica Biel ráérzett: talán az egyik legnehezebb és legkínosabb feladatok közé tartozik a gyerekek beavatása az intimitás világába. A Life.hu korábban itt adott néhány tippet ezzel a kényes témával kapcsolatosan.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.