Sallie Axl: „Műanyag zacskóban küldték el nekem a halott gyermekem"

Forrás: Facebook/Sallie Pryzbek Axl -
műanyag glamour modell halott doboz kislány vetélés gyermek zacskó kórház valóságshow-sztár magzat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán osztotta meg sokkoló történetét Sallie Axl brit valóságshow-sztár és modell, aki a nyáron veszítette el kisbabáját.

Műanyag szatyorban és dobozban adták át halott kisbabáját Sallie Axl valóságshow-sztárnak és glamourmodellnek – írja a Daily Mail a brit híresség Facebook-oldala alapján. A tetoválásairól ismert Axl közösségi oldalán számolt be horrorisztikus élményéről egy manchesteri kórházban, ahová vetélése után szállították.

Forrás: Facebook/Sallie Pryzbek Axl

Annyira undorító volt, hogy csak most először tudok róla beszélni" – kezdte történetét Axl, aki még képet is mellékelt az esethez. A 27 éves sztár a kórházi ellátással sem volt megelégedve: írása szerint nem elég, hogy nem sokkal azelőtt veszítette el kislányát, akinek a Nirvana nevet adta, de kis híján belehalt az intézmény figyelmetlenségébe.

Tragédia! Egy fiatal nőt gázolt halálra a ráckevei HÉVhttp://www.life.hu/news/20150921-halalra-gazolt-egy-fiatal-not-a-rackevei-hev.htmlSzörnyű tragédia történt vasárnap este a ráckevei HÉV vonalán: a jármű egy fiatal nőt gázolt halálra. News--Partot ért a két 8 hónapos szír ikergyermek - Szívszorító képekhttp://www.life.hu/news/20150922-ket-8-honapos-szir-ikergyerek-elertek-a-gorog-leszbosz-szigetenek-partjat-az-egei-tengeren-at.htmlSzerencsésen megérkeztek szüleikkel a görög Leszbosz szigetére a Szíriából menekült ikercsecsemők. News--Túlélte a brutális balesetet az egykori Forma 1-es világbajnok fia, Pedro Piquet - Sokkoló videó!http://www.life.hu/news/20150921-pedro-piquet-nelson-piquet-forma-1es-vilagbajnok-fia-brutalis-balesetet-elt-tul.htmlA horrorisztikus balesetét látva senki nem gondolta, hogy szerencsésen túléli az esetet az egykori Forma-1-es világbajnok, Nelson Piquet fia. News--Budapesten tűnt el a 20 éves békéscsabai fiúhttp://www.life.hu/news/20150922-szokolay-marci-20-eves-bekescsabai-fiu-eltunt-budapesten-a-belvarosban.htmlSzokolay Marcit szeptember 4-e óta keresik - mindhiába. A békéscsabai fiúnak Budapesten, a belvárosban veszett nyoma.News--Európa egyik legjobbja lett a hazánkat bemutató imázsfilmhttp://www.life.hu/news/20150921-magyarorszagrol-szolo-imazsfilm-lett-europa-egyik-legjobbja.htmlElképesztően látványosra sikeredett az a közel másfél perces videó, amely Magyarország legszebb látványosságait mutatja be. A film az európai régió díjával távozott Kolumbiából. NewsFotó: Polyák Attila - OrigoGyászhír Hollywoodból! Elhunyt az első tévés Superman, Jack Larsonhttp://www.life.hu/news/20150921-jack-larson-szinesz-volt-az-elso-teves-superman-101-reszben-jatszott-87-eves-volt.htmlA híres színész 87 éves korában halt meg Los Angeles-i otthonában. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.