Szörnyű! Savval öntöttek le egy fiatal nőt

Forrás: Thinkstock -
Anglia sav támadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb savtámadás történt, ezúttal Angliában. Egy fiatal nő a barátjával sétálgatott az utcán, amikor két férfi minden előzmény nélkül leöntötte az arcát savval. 

A 37 éves Carla Whitlock a szerelmével gyalogolt éppen Southampton egyik városában. Egy szórakozóhely mellé értek, ahol két férfi rájuk támadt, majd megtámadták őket. A nő arcára került a legtöbb a maró anyagból, aki rögtön sokkos állapotba került. A pub dolgozói azonnal a segítségére siettek, azonban a látványtól teljesen ledöbbentek. - írja a BBC.

Forrás: Thinkstock

"Olyan volt az arca, mintha megolvadt volna a bőre. Ott feküdt a földön, a barátja karjában, aki szintén alig bírt megszólalni a sokktól. Nagyon ijesztő volt." - mondta a bár egyik alkalmazottja. A támadás során a hely egyik biztonsági őre is megsebesült, akinek a kabátjára jutott a savból. A szerencsétlenül járt nőt kórházba szállították, és ott kiderült, hogy a lábain, és a felsőtestén szenvedett sebeken kívül, még meg is vakult. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket, és valószínű, hogy valaki így akart rajta bosszút állni.

Soha ne add fel! A kolosztómiás zacskó egy testépítő versenyzőnek se cikihttp://www.life.hu/drlife/20150926-a-kolosztomias-zacsko-egy-testepito-versenyzonek-se-ciki.htmlEgyre több Chron-betegről hallunk, akik bátran vállalják a kolosztómiás zacskót és megmutatják: igenis, ezzel együtt lehet élni! És minőségi életet! Dr. LifeOrigo6 vizsgálat, ami kideríti, ha cukorbeteg vagyhttp://www.life.hu/drlife/20150925-6-vizsgalat-ami-kideriti-ha-cukorbeteg-vagy.htmlA cukorbetegséget manapság különböző vérvizsgálatokkal még akkor is ki tudják mutatni, ha valakinek amúgy egyáltalán nincsenek tünetei. Tudod, hogy ez kívül még milyen vizsgálatok vannak és hogyan működnek? Dr. LifeThinkstockA fogaink elárulják, hogy életünk során milyen fémek és mérgek hatásainak voltunk kitévehttp://www.life.hu/drlife/20150926-a-fogaink-elaruljak-hogy-eletunk-soran-milyen-femek-es-mergek-hatasainak-voltunk-kiteve.htmlElképzelhető, hogy gyermekkorban túl sok vas kerül a szervezetünkbe, ami felnőttkorban neurodegenerativ betegségek, például Parkinson-kór kialakulásához vezethet, és a fogaink őrzik ennek a nyomait? Ezt és az ehhez kapcsolódó elméleteket ismertették a Mount Sinai-i Icahn School of Medicine, a University of Technology Sydney és a Florey Institute of Neuroscience and Mental Health munkatársai a Nature Reviews Neurology című folyóiratban megjelent közleményükben.Dr. LifeOrigoSúlyos betegségben szenved Lagzi Lajcsi előzetesben lévő felesége? http://www.life.hu/drlife/20150926-sulyos-betegsegben-szenved-lagzi-lajcsi-elozetesben-levo-felesege.htmlHalálos kórral harcol az áramlopásért 30 napra előzetes letartóztatásba került Galambos Lajos felesége, Boglárka – írja a Blikk. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoEgy mellrákos nő históriája: „Még fél mellel is szeretett és szeretkezett velem”http://www.life.hu/drlife/20150924-egy-mellrakos-no-historiaja-meg-fel-mellel-is-szeretett-engem.htmlHalom Borbála dolgos édesanya volt, aki mindig vagányan vette az élet buktatóit, de egy novemberi napon teljesesen átfordult az élete: mellrákot diagnosztizáltak nála. Az első felocsúdása után még maga sem tudta, hogyan fog folytatódni az élete. Ez az ő története. Dr. LifeOrigoTényleg veszélyesek a brazil mellimplantátumok?http://www.life.hu/drlife/20150925-tobb-orszagban-felfuggesztettek-a-brazil-mellimplantatumok-arusitasat.htmlSzámos országban felfüggesztették a brazil Silimed gyártotta implantátumok árusítását, miután fény derült a termék szennyezettségére. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.