Pórul járt a műtéttel: annyit csíptek le belőle, hogy ülni sem tudott

Forrás: Thinkstock -
plasztikai műtét műtét fájdalom fenék hiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 36 éves Heidi Faulkner Hertfordshire-ból minden megtakarított pénzét arra költötte, hogy fogyása után megereszkedett fenekét megoperáltassa, és ismét csinosnak érezze magát, ám orvosai kontármunkát végeztek, így a végeredmény miatt a nő már leülni sem tudott.

A nő egy gyomorgyűrű segítségével fogyott le, ám bőre túlságosan megnyúlt, ami miatt úgy érezte magát, mintha legalább 80 éves lenne. Végül sikerült összespórolnia közel 900 000 forintnak megfelelő összeget, így elutazott Prágába, ahol viszonylag jutányos áron vállalták a plasztikai műtétet.

Heidi Faulkner Forrás: Chanel 5

Mivel korábban már a hasát is megműtette ezen a helyen, nagy bizalommal volt a sebésze iránt, ám a műtét után meglepődve látta, hogy két hatalmas sebhely éktelenkedik a hátsóján. Saját bevallása szerint úgy nézett ki, mintha egy cápa kiharapott volna egy darabot a fenekéből, ám az orvosa azzal nyugtatta, hogy ha lelohad a dagadás, szépen fog kinézni.

Az orvos tévedett

Emellett az is problémát okozott, hogy a műtét során olyan sok zsírt távolítottak el a fenekéről, hogy már a leülés is fájdalmas volt a számára. Mivel minden pénzét a műtétre költötte, nem tudta kijavíttatni a problémát, ezért kétségbeesésében a nyilvánossághoz fordult.

Törlőkendőt felejtett a beteg mellében

Nagyot hibázott az ország egyik legismertebb plasztikai sebésze: a mellkorrekciós műtét során benne felejtett egy törlőkendőt a páciensben. A kínok kínját élte át az érintett.

Egy tévécsatorna bemutatta történetét, és végül Patrick Mallucci plasztikai sebész helyreállította a testét. Ehhez egy közel háromórás műtétre volt szükség, mely során a szakember a nő térdéből és combjából levett zsírral pótolta ki a fenekét.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A fájdalom azóta elmúlt, és Ms. Faulkner ismét tud ülni, és bár a helyzet még korántsem tökéletes, testedzéssel további javulásokat sikerült előidéznie, így bízik benne, hogy hamarosan büszkén nézheti magát a tükörben.

Sztárok, akiknek bejött, és akiket megcsúnyított

Több híresség feküdt már kés alá. A rengeteg elrettentő példa mellett olyanok is vannak, ahol a kitűnő eredmény még bennünket, szkeptikusokat is meglepett.
5 dolog, amivel megőrizheted szemed egészségéthttp://www.life.hu/drlife/20150925-5-dolog-amivel-megorizheted-szemed-egeszseget.htmlA látásromlást sok esetben nem is érzékeljük, ezért nem fordulunk vele orvoshoz, pedig akár megelőzhető is lehetne, ha időben felismernénk. A szemész szakorvos szerint 40 év felett elengedhetetlen az évente elvégzett szűrővizsgálat, ám emellett van még pár egyszerű praktika, ami segíthet szemünk világának megőrzésében. Dr. LifeThinkstock6 vizsgálat, ami kideríti, ha cukorbeteg vagyhttp://www.life.hu/drlife/20150925-6-vizsgalat-ami-kideriti-ha-cukorbeteg-vagy.htmlA cukorbetegséget manapság különböző vérvizsgálatokkal még akkor is ki tudják mutatni, ha valakinek amúgy egyáltalán nincsenek tünetei. Tudod, hogy ez kívül még milyen vizsgálatok vannak és hogyan működnek? Dr. LifeThinkstockEgy mellrákos nő históriája: „Még fél mellel is szeretett és szeretkezett velem”http://www.life.hu/drlife/20150924-egy-mellrakos-no-historiaja-meg-fel-mellel-is-szeretett-engem.htmlHalom Borbála dolgos édesanya volt, aki mindig vagányan vette az élet buktatóit, de egy novemberi napon teljesesen átfordult az élete: mellrákot diagnosztizáltak nála. Az első felocsúdása után még maga sem tudta, hogyan fog folytatódni az élete. Ez az ő története. Dr. LifeOrigoA hírességeket sem kíméli az idő vasfoga – 6 sztár, aki csúnyán öregszikhttp://www.life.hu/drlife/20150923-lindsey-lohan-tara-reid-es-sorstarsai-minel-oregebbek-egyre-csunyabbak.htmlHat sztár, akiknek élete valamikor mesébe illő volt, irigyelték, bálványozták és elismerték őket. Az egykori hírességek csillaga ma már sokkal halványabban ragyog, mint fénykorukban: ez a tény nemcsak egészségükre, de külsejükre is láthatóan rányomja a bélyegét. Őket nem kíméli az idő vasfoga! Dr. Life--Hullámvasutazunk álmunkban – ezt műveli a testünk alvás közbenhttp://www.life.hu/drlife/20150915-szerveink-ejjel-is-aktivak-hullamvasutazunk-almunkban.htmlGondolkodtál már azon, hogy mi történik a belső szerveiddel alvás közben, melyik éber egész éjjel, és melyik "ébred" veled együtt? Az, hogy pontosan mi történik velünk reggel, és az, hogy mennyire érezzük pihentetőnek az alvást, nagyon sok dologtól függ. Dr. Life--Levágandó láb, sétáló hulla és vámpírbőr: mindennapok fura betegségekkel http://www.life.hu/drlife/20150910-ezekkel-a-fura-betegsegekkel-csak-par-ember-el-egyutt-sokkolo.htmlNormális dolognak fogjuk fel, hogy vannak végtagjaink, jobb esetben egy perc alatt nem perzsel meg minket a nap, ételt eszünk, és érezzük, hogy élünk. Nos, a felsorolt esetek pár embernél betegségük miatt éppen ellenkezőleg működnek. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.