Terhesnek hitték az orvosok a 18 éves lányt - Később kiderült, rákja van

Forrás: Facebook/Riley Benado -
petefészekrák has diagnózis terhesség terhességi teszt orvos puffadás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Riley Benado puffadt hasa miatt fordult nőgyógyászhoz, ám először félrediagnosztizálták a fiatal lányt. Később kiderült, harmadik stádiumban lébő petefészekrákja van.

Riley Benado puffadással és a méhe körül tapasztalt fájdalommal kereste fel orvosát, aki először terhességi tesztet javasolt az egyébként még szűz lánynak. A teszt természetesen negatívat mutatott, az igazságot az ezt követő ultrahangvizsgálat derítette ki: Riley petefészkén egy 13 centiméteres tumort találtak.

Forrás: Facebook/Riley Benado

Egyre többen követik Angelina Jolie-t

Angelina Jolie két évvel ezelőtt esett át kettős melleltávolításon, idén márciusban pedig a petefészkét és a petevezetékét műttette ki. Mindkét operáció célja az volt, hogy megelőzze a mell-, illetve a petefészekrákot. A színésznő-rendező által Angelina Jolie-hatásnak elkeresztelt jelenségről bővebben ide kattintva olvashatsz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.