Megható! Összefogtak a focisták Lázár Bencéért

Forrás: Instragram -
betegség Lázár Bence összefogás futballista
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A fiatal sportoló, Lázár Bence leukémiával küzd. A hétvégén „Gyógyulj meg, Bence!” feliratú pólókban játszottak a focicsapatok, így támogatva a beteg labdarúgót.

Az Újpest játékosánál, Lázár Bencénél nemrég állapították meg a leukémiát. A sportoló, aki a Sport Tv szakkommentátoraként is dolgozott, teljesen visszavonult, és csak a gyógyulásra koncentrál.

Forrás: Instragram

Hétvégén több focista is csatlakozott egy magyar futball webáruház kezdeményezéséhez, és Bencét biztató sportszárat húztak. A webshopban 5000 forintért lehet megvásárolni a támogató ruhadarabot, és létrehoztak egy bankszámlát is, amelyre tetszőleges összeget utalhatnak azok, aki adakoznának. Az összeget a 23 éves Bence gyógykezelésére fordítják.

Lázár egykori klubja, az Újpest pedig azzal a kéréssel fordult az MLSZ-hez, hogy a szurkolók rendbontása miatt kirótt büntetéseket ezúttal ne a Focisegély Alapítványnak, hanem a gyógykezelésre adják - számolt be a Bors.

Lázár Bence: "Még a legnagyobb ellenfelek is mellettem állnak"

A 24 éves focista anno hát- és derékfájdalmai miatt volt kénytelen feladni a labdarúgást, most pedig egy súlyos betegséggel, a leukémiával kell megküzdenie. A Life.hu cikkét itt olvashatod.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.