Elképesztő! 25 szűz nő esett teherbe az elmúlt 5 évben

Forrás: Thinkstock -
heteroszexuális egyedülálló anya terhes szűz beavatkozás mesterséges megtermékenyítés anyaszerep egészséges
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság egyre több olyan nő van, aki nem várja meg az igazit, inkább gyereket vállal egyedül, még akkor is, ha előtte soha nem volt együtt férfival.

Nagyjából kétmillió forintra van szükségük azoknak a nőknek, akik a mesterséges megtermékenyítést választják. Ez a beavatkozás egyébként egyre gyakoribb, mert nemcsak azok a nők választják, akik természetes úton nem tudnak teherbe esni, hanem az egyedülállók is.

Illusztráció Forrás: Thinkstock

A One Fertility brit klinika igazgatójának elmondása szerint az egyedül gyermeket vállaló nők száma az elmúlt években megduplázódott. Ráadásul legtöbbször teljesen egészséges, heteroszexuális nőkről van szó, akiknek egyetlen bajuk, hogy nem találják az igazit, illetve nem akarják kivárni, míg az megérkezik az életükbe, mert már készen állnak az anyaszerepre.

Az elmúlt öt évben Nagy-Britanniában 25 olyan nő vállalta a mesterséges megtermékenyítést, aki még csak nem is volt férfival soha, így szűzen szülték meg gyereküket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.