Meddővé tette fenékplasztikája az argentin modellt, Silvina Lunát

Forrás: Facebook/Silvina Luna -
plasztikai műtét Brazília meddőség szépészeti beavatkozás plasztikai sebész Argentína fenék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Silvina Luna 4 évvel ezelőtt feküdt a magát a sztárok orvosának valló Dr. Anibal Lotocki sebészkése alá egy formásabb popsi reményében. Most beperelte az orvost, akinek elrontott plasztikai műtétje miatt tönkrement a modell egészsége.

Silvina Luna állítása szerint 2011-ben került Dr. Anibal Lotocki brazil klinikájára a nagyobb és formásabb popsi reményében - írja a Daily Mail. Az argentin származású modellnek azonban kis híján az életébe került a beavatkozás.

Forrás: Facebook/Silvina Luna

A több részletből álló eljárás során apró, üvegszerű akrilgyöngyökkel teli folyadékot fecskendeztek Silvina bőre alá, amely a modell szervezetéből nyert zsírt is tartalmazott. A 700 angol fontba, vagyis körülbelül 300 ezer forintba került procedúra sorá a modell vesekárosodást szenvedett, meddővé lett, állandó fájdalmak gyötrik, mindezek miatt élete végéig gyógyszert kell szednie.

Nem ő az egyedüli, aki elbaltázott plasztikai beavatkozása miatt beperelte a brazil orvost: Silvina Lunával együtt még két másik helyi híresség, köztük Vicky Xipolitakis is pert indított Dr. Anibal Lotocki ellen.

Plasztikai műtétjei miatt ment tönkre Meg Ryan karrierje?http://www.life.hu/sztarok/20150930-meg-ryan-szineszno-karrierjet-plasztikai-mutetjei-tettek-tonkre.htmlA kilencvenes évek babaarcú színésznője állítólag az anyagi csőd szélén áll. Egy közeli ismerőse szerint még az is megeshet, hogy emiatt ki kell költöznie lakásából. TV + Sztárok--Szabadulj ki a dohányzás rabságából!http://www.life.hu/drlife/20150930-tobbfele-modszerrel-is-leszokhatsz-a-dohanyzasrol-mutatjuk.htmlA dohányzás és az amiatt kialakuló betegségek miatt évente hatmillió embert veszítünk el, további hatszázezer ember pedig a passzív dohányzás áldozatává válik. Ahhoz, hogy ezek a számok csökkenjenek, átfogó megoldásra van szükség. Dr. Life--Hatalmas mellek fél óra alatt - a legújabb plasztikai beavatkozáshttp://www.life.hu/drlife/20150820-hatalmas-mellek-fel-ora-alatt-a-legujabb-plasztikai-beavatkozas.htmlEgy új eljárásnak köszönhetően mindössze fél óra alatt hatalmas melleket kaphatunk. Dr. Life--Családi titok! Gáspár Győzi kis unokaöccse súlyos betegséggel küzdhttp://www.life.hu/drlife/20151001-gaspar-gyozi-testverenek-zsoltinak-a-kisfia-sulyos-betegseggel-kuzd.htmlA showman jókedélyű öccse, most beszélt először kisfia betegségéről, ami a sok imának köszönhetően javulni kezdett. Dr. LifeOrigoNem tudjuk mi az, és még undorodunk is tőlehttp://www.life.hu/drlife/20151001-urticaria-vilagnap-a-csalankiutes-ami-barmikor-erinthet-teged-is.htmlIdén második alkalommal rendezték meg az urticaria nevű bőrbetegség világnapját. A szó hallatán elsőre sokszor csak pislogunk vagy bután nézünk, hiszen fogalmunk sincs arról, hogy mit jelent. A csalánfoltok bőrön való megjelenése ráadásul nem is egyedi dolog, hiszen bármikor bárkivel előfordulhat – és kiszámíthatatlan ideig tünetekkel járhat –, azonban a tudatlanságunk miatt mégis rosszul reagálunk rá. A témában több sztár is nyilvánosan felszólalt, valamint egy kampány kapcsán vállalták, hogy pár órára egy urticariás érintett bőrébe bújjanak. Dr. Life--5 ok, amiért ősszel is sok vizet kell innunkhttp://www.life.hu/drlife/20150930-vizet-kell-innunk-akkor-is-hideg-van-letszukseglet-a-szervezetunk-szamara.htmlA forró nyári napokon nagy sláger a vízivás, szó szerint ez folyik a csapból is. Mi a helyzet az ősszel és a hidegebb idővel, vajon ugyanannyi folyadékra van szüksége a szervezetünknek? Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.