plasztikai műtét toka férfi plasztika szemhéj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több férfi dönt úgy, hogy kés alá fekszik. Dr. Rozsos Tamás mesélt a legnépszerűbb plasztikai beavatkozásokról a férfiak körében.

Egy ismert életmód csatorna adásában Bódi Margó és Váczi Gergő faggatták a doktor urat arról, hogy a pasik, milyen beavatkozások kapcsán fordulnak hozzá.

„A férfiak 15-20 százalékát teszik ki a műtétek számának, megvan az igényük rá, hogy ők is jobban nézzenek ki. Vannak közérzet-javító bevatkozások is. Ilyen például egy toka plasztika, vagy a felső szemhéj plasztika, ami nem csak fizikailag kényelmetlen, hanem fáradtság érzetet is vetít az arcra" – mondta Dr. Rozsos Tamás.

Behorpadt homlok, szőrös hónalj és társai - beteges trendek, amik még az egészségnek is árthatnakhttp://www.life.hu/drlife/20151012-beteges-trendek-hoditanak-homlok-implantatum-szoros-honalj-szemgolyo-piercing.htmlNem szokatlan jelenség, hogy Ázsiában máshogy vélekednek a trendekről, hajmeresztő, az európai gusztustól eltérő ételeket készítenek, és furábbnál furább ötletekkel, beavatkozásokkal rukkolnak elő. A Life.hu szakértője elárulja, milyen pszichológiai hátterük lehet ezeknek az extrém beavatkozásoknak. Dr. LifeAFPHagyd otthon a cicifixed! – Ma van a nemzetközi melltartó nélküli naphttp://www.life.hu/drlife/20151013-oktober-13-a-nemzetkozi-melltarto-nelkuli-nap.htmlOktóber 13-a a melltartómentesség napja. Ünnepelj te is! Dr. Life--Eltávolították Polgár Kriszta szépségkirálynő cisztáját: Túl van a műtéten!http://www.life.hu/drlife/20151012-polgar-kriszta-szepsegkiralyno-tulvan-a-muteten-es-eltavolitottak-harminc-centis-cisztajat.htmlA Babapercek vendége Polgár Kriszta volt, aki a veszélyeztetett terhességéről mesélt. Dr. Life--Újra mankóval jár Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151013-rekasi-karoly-rehabilitacion-van-mankoval-jar-nem-forgathat-meg.htmlNem gyógyul olyan gyorsan Rékasi Károly, mint ahogyan azt remélte, Azt állítja, most már érti, miért mondtak neki az orvosai hosszú felépülési időt.Dr. LifeFotó: Hámori Zsófia/Life.huRejtélyes tüsszögő rohamtól szenved egy 12 éves texasi lányhttp://www.life.hu/drlife/20151010-rejtelyes-tusszogo-rohamtol-szenved-egy-12-eves-texasi-lany.htmlA 12 éves Katelyn Thornley nem is sejtette, amikor egy nap tüsszentett egyet, hogy onnantól kezdve nem lesz nyugta. Azóta naponta akár 12 000-et is tüsszent, és bár már hat különböző orvosnál járt, egyik sem találta meg a probléma gyökerét. Dr. Life--Akár egy falat kenyér, annyira hiányzik a lelkünknek a nyugalom – A lelki karbantartás jó szokásunkká válhat!http://www.life.hu/drlife/20151009-lelki-egeszseg-vilagnapja-foglalkozzunk-magunkkal-fontosabb-mint-hinnenk-szakerto.htmlA lelki egészség világnapját 1992 óta ünneplik minden évben, október 10-én a Lelki Egészség Világszövetsége kezdeményezésének eredményeképpen. A világnap célja a pszichológiai problémákkal élőkkel szembeni előítéletek elleni harc és a lelkünkre való odafigyelés fontosságának tudatosítása. A Life.hu szakértője olyan technikákat is ajánl, amelyek a lelkünket illetően csodákra képesek! Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.