Mindkét mellét eltávolították, most fehérneműkampányban pózol

Forrás: Facebook/Lorna Drew Mastectomy Bras -
fehérnemű mellrák masztektómia katalógus anya verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dupla masztektómiája után most egy fehérneműkatalógusban pózol a 39 éves Debbie Murphy. A bátorságot fia adta neki, aki haja elvesztése után is gyönyörűnek nevezte édesanyját.

Hároméves kisfia adta az erőt az anyukának ahhoz, hogy melleltávolító műtéte után fehérneműre vetkőzzön, és jelentkezzen egy katalógus által meghirdetett versenyen. „A második masztektómiám volt júniusban. Nagyon nehéz időszak volt. Amikor leborotváltam a hajam, a kisfiam megsimogatta a fejemet, és azt mondta: szép vagy. Ez adta vissza az erőmet”

Forrás: Facebook/Lorna Drew Mastectomy Bras

A Mindennapi szupernők versenyben induló Debbie-nek szuper érzés volt újra nőnek éreznie magát. „Megmutatni az alakomat, újra nőnek lenni a borzalmak után – fantasztikus érzés” – mondta. A verseny győzteseként a 2016-os Lorna Drew katalógus címlapján fog szerepelni.

Szépségtippeket ad a rákos blogger

Nők ezreit inspirálja a nő, aki a kemoterápia alatt is a szépségtippes videókat készít. Olvasd el a Life.hu cikkét!
Megrázó egyperces kisfilmek a dohányzás következményeirőlhttp://www.life.hu/drlife/20151019-dohanyzasrol-kisfilm-igaz-megrazo-tortenetek.htmlDrámai egyperces kisfilmekkel és három élettörténeten keresztül hívja fel a figyelmet a dohányzás káros következményeire a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja. Dr. LifeThinkstockNéhány órával a műtét után már legyőzte a rákot Victoria Derbyshire műsorvezetőhttp://www.life.hu/drlife/20151019-victoria-derbyshire-a-bbc-musorvezetoje-nehany-oraval-a-mutet-utan-legyozte-a-rakot.htmlVictoria Derbyshire néhány hónappal ezelőtt kapta a lesújtó hírt, miszerint mellrákja van. A BBC műsorvezetője végig azon dolgozott, hogy pozitívan álljon betegségéhez. Dr. LifeOrigo"Nem nagyon tudnék erről interjúban beszélni" - Esterházy Péter a gyilkos korrólhttp://www.life.hu/drlife/20151019-esterhazy-peter-kossuth-dijas-magyar-iro-publicista-megprobal-majd-irni-a-hasnyalmirigyrakrol.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Esterházy Péter hasnyálmirigyrákkal küzd. Az írófejedelem egy október elején nyilvánosságra hozott levélben jelentette be, hogy hasnyálmirigyrákban szenved. Most pedig betegségéről nyilatkozott.Dr. Life5 sportág, ami garantáltan elűzi a stresszthttp://www.life.hu/drlife/20151016-stresszuzo-sportok-joga-nia-tai-chi-uszas-kocogas-neked-is-bevalhat-valamelyik.htmlA rendszeres mozgás az egyik legjobb stresszoldó módszer: tulajdonképpen mindegy, mit sportolunk, a feszültség mindenképp oldódni fog a testi erőkifejtés hatására. Ám ha kifejezetten feszült időszakot élünk, érdemes ebből az öt, a testet-lelket egyaránt megmozgató és lenyugtató sportágból választani. Dr. Life--A depresszió már a szex után sem kímél bennünkethttp://www.life.hu/drlife/20151016-szex-utani-depresszio-sokan-megtapasztaltuk-mar-letezo-dolog-kutatas-szerint.htmlA forró, átszeretkezett éjszaka után egy dolog tudja igazán arcul csapni az embert, amikor vége van az örömöknek: ha egyéjszakás kalandról volt szó, és az egyik fél már lelécelni készül. Akkor a másikra rátör az a bizonyos egyedüli érzés... Dr. Life--Horror! Véletlenül összeragasztotta a nővér egy 6 éves kisfiú szeméthttp://www.life.hu/drlife/20151016-egy-6-eves-kisfiu-clayton-cross-szemet-veletlenul-osszeragasztotta-egy-nover.htmlClayton Cross fejsérülése miatt érkezett az angliai Blayton kórházba, ahonnan az ápoló figyelmetlensége miatt részleges vaksággal távozott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.