Sokkoló! Minden fogát elvesztette a fogfehérítés után

döbbenet kártérítés fogfehérítés börtön fog kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit Kellie Taylor azt hitte, hogy a szerencsenapjára ébredt, amikor megtalálta az olcsó lézeres fogfehérítésről szóló hirdetést. A kezelés után két héttel azonban minden foga kihullott. 

A 43 éves asszony fogsorát szó szerint elolvasztotta a kezelés, amiért 65 fontot, vagyis megközelítőleg 28 ezer forintot fizetett. A csalók üzlete azóta bezárt ugyan, de a nő élete pokollá vált - írja a Daily Star.

Forrás: Thinkstock

"Láttam egy ajánlatot a neten egy olcsó fogfehérítésről, ami elsőre nagyon csábítónak tűnt. Elmentem hozzájuk, nem gondoltam volna, hogy bármi rossz sülhet ki ebből. Egyszerűen hiú voltam, és ezért akartam a kezelést. Most félve merek kimenni az utcára. A kezelés borzasztóan fájt, és már akkor tudtam, hogy baj van. Kiderült, hogy peroxiddal kezeltek, ami szétmarta a fogzománcomat. Két hétig fájdalomcsillapítókon éltem, aztán elmentem a fogorvoshoz, aki elmondta, hogy nincs más választásom: meg kell szabadulni az összes fogamtól. Szörnyű volt" - mesélte a brit lapnak Taylor.

Az érintett kozmetikust, Natalie Kowalczykt 12 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, valamint 105 ezer forintnak megfelelő kártérítést kell kifizetnie az asszonynak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.