Kocsmatúra közben szenvedett balesetet Papp Gergő

Fotó: Bielik István - Origo -
kocsma Papp Gergő zúzódás Pimasz úr átcuccol (tévéműsor) kocsmázás Pimasz Úr ottalszik sérülés baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha buliról van szó, Papp Gergő nem kíméli magát. A Bors információi szerint Pimasz úr kocsmázás közben szenvedett csúnya sérülést. 

Kórházba kellett szállítani Papp Gergőt, miután kocsmázás közben csúnyán megzúzódott a lába. Az eset Szigligeten történt, ahová gyermekkora óta - kezdetben édesapjával, most pedig feleségével - rendszeresen eljár a műsorvezető.

Fotó: Bielik István - Origo

"Judittal minden évben itt töltünk pár hetet, egy apartmant szoktunk bérelni. Négy-öt éve ismertem meg egy társaságot, velük minden évben megyünk kocsmatúrázni. (...) Idén azt a hibát követtem el, hogy már a harmadik helyen teljes képszakadásig ittam magam. Fröccsel kísértem a pálinkát... Százkilós Viktor barátommal annyira örültünk egymásnak, hogy sikerült magamra is rántani, eldőltünk mindketten, mint a zsák, a lábamat úgy kellett alóla kiszabadítani” - mondta a Borsnak Papp Gergő, aki úgy megsérült, hogy kórházba kellett szállítani. Szerencsére azonban nem tört el a lába, csupán megzúzódott.

30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoMeghallotta kislánya hangját és kinyitotta szemét a kómában fekvő apahttp://www.life.hu/drlife/20151012-a-komaban-fekvo-apa-kislanya-hangjara-nyitotta-ki-a-szemet.htmlA kétgyermekes édesapa, Gábor már egy hónapja kómában van, miután szeptemberben autóbalesetet szenvedett és súlyosan megsérült a feje. Először kislánya hangját hallva reagált a külvilágra. Dr. LifeThinkstockAjjaj! Harry herceg füstöl, mint a gyárkéményhttp://www.life.hu/drlife/20150920-harry-herceg-dugiban-dohanyzott-a-szuletesnapi-bulijan.htmlAzt mindig is tudtuk, hogy a herceg nem veti meg a földi élvezeteket, most viszont az is kiderült, hogy a sportos Harry valójában úgy pöfékel, mint egy gyárkémény. Dr. Life--Fotókon dokumentálja mellei növekedését a transzszexuális nőhttp://www.life.hu/drlife/20151010-courtney-demone-melleinek-novekedeset-fotokon-dokumentalja.htmlA transzszexuális nő, Courtney Demone folyamatos hormonkezeléseket kap, hogy végre mellei nőhessenek. A testén végbemenő változásokat fotókon dokumentálja. Dr. LifeOrigoHihetetlen akaraterő! Lábak nélkül született, mégis akrobata lett belőlehttp://www.life.hu/drlife/20151010-jennifer-bricker-labak-nelkul-szuletett-megis-akrobata-lett-belole.htmlHihetetlen erőről és kitartásról tett tanúbizonyságot az évek során Jennifer Bricker, akiből annak ellenére, hogy egy genetikai rendellenesség miatt lábak nélkül született, mégis akrobata lett. Dr. Life--Lázár Bence a szüleitől tudta meg, hogy leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20151001-lazar-bence-focista-leukemiajat-nem-vele-hanem-a-szuleivel-kozoltek-a-diagnozist.htmlAhogyan arról többször beszámoltunk: az életéért küzd a 24 éves focista, aki most azt is elárulta, hogyan közölték vele a diagnózist, amely megváltoztatta az addigi életét. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.