84 milliót költöttek, hogy Barbie és Ken lehessen belőlük

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar -
műtét baba szenvedély szerelem Barbie millió Ken
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak.

„A plasztikai sebészet a szenvedélyünk. Egész életünket ennek az átváltozásnak akarjuk szentelni. a szüleim elkényeztetnek. A legtöbb műtétemet ők fizették, mert tudják, mennyire fontos ez nekem” – nyilatkozta a diáklány, aki párjával eddig 15 beavatkozáson esett át. Eddig 84 millió forintnak megfelelő összeget költöttek műtétekre. „A szenvedélyünk még közelebb hoz minket egymáshoz” – mondta a fiú, aki Ken babákon nőtt fel.

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Anastasia 17, Quentin 18 éves volt az első műtétkor. Mindkettejük családja nagyjából másfél millió forintot költött a gyerekek orrplasztikájára. A lánynál ezután a mellnagyobbító műtét, a fiúnál a teljes arcbotoxolás következett szintén milliókért. Azóta rengeteg műtéten átestek, de az eredménnyel még mindig nem elégedettek. „Jó hatással vagyunk egymásra, hajtjuk egymást, hogy egyre jobbak legyünk, és kiteljesedhessünk babaként” – mondta a fiú.

Forrás: Facebook/ Quentin Dehar

Úgy néz ki, mint egy Barbie baba, és úgy is éli az életét a 26 éves lány

Eddig azt gondoltuk, hogy az orosz Valeria Lukyanova a legőrültebb Barbie hasonmás, de most komoly vetélytársa akadt a szintén orosz származású Angelica Kenova személyében. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.