Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videó

Thaiföld mindennapi élet videó felvétel sziámi ikerpár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket.

Nem mindennapi videót készítettek arról a thai sziámi ikerpárról, akik négy kézzel és két lábbal élik mindennapjaikat. Pin és Pan, akik a Bangkoktól 2 és fél óra autóútra található Nakhon Sawanban élnek, a felvételen pókmászásban sétálnak a filmezőjük elől.

A Daily Mail találgatásai a lányok 6-7 év körül lehetnek, és látszólag jó egészségnek örvendenek. A University of Maryland Meical Centre szerint a sziámi ikrek túlélési aránya 5 és 25 % között van. Pint és Pant 2013-ban látogatta meg a Vöröskereszt, ekkor párnákat, takarókat, matracokat, tartós élelmiszert és anyagi segítséget is nyújtottak nekik.

Íme, a 10 legszörnyűbb születési rendellenesség

Minden anya rémálma, hogy gyermeke valamilyen születési rendellenességgel jön a világra. A Life.hu itt mutatta meg a legmegdöbbentőbb betegségeket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.