gyógytornász műsorvezető sérv Istenes Bence edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sok edzés miatt sérvet kapott a népszerű műsorvezető, aki hetekig nem fordult orvoshoz a problémájával. Később gyógytornászhoz kellett járnia. 

Nagy szerencséje volt Bencének, aki a mai napig nem tudja pontosan, hogy mi válthatta ki a sérülést, bár akkoriban napi szinten edzett. Valószínűleg a súlyok emelése okozta a bajt, amitől iszonyatos fájdalmai voltak - írja a Hot!

Fotó: Szabó Gábor/Origo

"Nagyon fájt, húzódott, az pedig végképp zavart, hogy emiatt edzeni sem tudtam. Egyszerűen gátolt a mozgásban. Én viszont, mivel nem szeretek minden aprósággal orvoshoz rohanni, ezt is sokáig húztam. Hiába telt azonban az idő, nem lett jobb. Sőt! Ezért végül mégiscsak szakemberhez fordultam. Szerencsém volt, mert műteni nem kellett, viszont hetekig gyógytornára jártam" - mondta a lapnak Bence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.