Pigmenthiányban szenved, most modellként dolgozik

Forrás: Northfoto -
betegség modell bőr szépségverseny pigmenthiány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves Laura Gregory évek óta küzd a betegségével, de mára elfogadta önmagát. A fiatal lány felvállalta a ritka kórt, és most szépségversenyeken indul. 

A pigmenthiány a bőr egy különleges festékhiánya, mely a test bizonyos részein (arc, hónalj, kézfej) jelenik meg fehér foltok formájában. Ugyanebben a betegségben szenvedett a világhírű énekes, Michael Jackson is. A lányt még 12 éves korában diagnosztizálták, és rögtön piszkálni is kezdték az osztálytársai. Egy évvel ezelőtt azonban eldöntötte, hogy nem rejtőzik többé alapozó mögé, és megmutatja magát a nyilvánosságnak - írja a Daily Mail.

Laura Gregory Forrás: Northfoto

Elsőként a Miss Continental szépségversenyre jelentkezett, ahol Angliát képviselte. Azóta több cégtől is kapott ajánlatot, hogy modellkedjen nekik. Mivel a betegség egyelőre nem gyógyítható, Gregory arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy mindenki bátran vállalja fel, ha ilyen gondokkal küzd, és ne hagyja, hogy ez tönkretegye az életét.

Laura 6 évesen és most Forrás: Northfoto
Ahol a külső alapján rangsorolnak: akármire képes egy koreai nő, hogy nyugatiasabb külseje lehessen?http://www.life.hu/drlife/20151021-del-koreaban-a-szepseg-alapjan-rangsorolnak-ezert-van-ennyi-szepeszeti-beavatkozas-fotosorozat.htmlEgy 29 éves szöuli fényképész, Ji Yeo olyan ázsiai nőkről készített fotósorozatot, akik plasztikai műtétek sorának vetik alá magukat csak azért, hogy hasonlítsanak a nyugati nőkre. Dr. Life--5+1 apró dolog, amitől boldogabb lesz az életedhttp://www.life.hu/drlife/20151021-dicserd-magad-eld-meg-a-pillanatot-es-legyel-a-csaladoddal-boldogabb-leszel-altala.htmlApróságok, amiket ha mindennap megtennénk, sokkal jobban éreznénk magunkat a bőrünkben.Dr. Life--Így éli mindennapjait a derekánál összenőtt ikerpár – Videóhttp://www.life.hu/drlife/20151022-igy-eli-mindennapjait-a-derektol-osszenott-ikerpar-video.htmlHihetetlen felvétel látott napvilágot a Thaiföldön élő sziámi ikerpárról, Pinről és Panről, akik 4 kézzel és 2 lábbal élik együtt életüket. Dr. Life--Minden idők legtöbbet plasztikázott sztárjai: öten, akik nem sajnálták maguktól a sebészkésthttp://www.life.hu/drlife/20151020-axl-rose-courtney-love-melanie-griffith-mar-nem-hasonlit-onmagara-plasztikremek-lettek.htmlSzépek, sikeresek, fiatalok... voltak egykor. Ők azonban meg akarják állítani vagy éppen vissza akarják forgatni az idő kerekét, hogy a korukkal járó ráncok távolról se látszódhassanak. Egyesek - talán a média hatására - "kissé" túlzásba vitték mindezt, ők öten mindenképp! Dr. Life--84 milliót költöttek, hogy Barbie és Ken lehessen belőlükhttp://www.life.hu/drlife/20151021-barbie-es-ken-baba-84-milliot-koltottek-mutetekre.htmlEgy francia pár, a 20 éves Anastasia és a 23 éves Quentin egész életüket arra akarják feltenni, hogy babává változzanak. Dr. Life--Elképesztő! Élőben közvetítik majd egy férfi agyműtétét!http://www.life.hu/drlife/20151021-greg-grindley-az-elso-ember-akinek-az-agymutetet-eloben-kozvetiti-a-televizio.htmlA 49 éves, Parkinson-kórban szenvedő Greg Grindley lesz az első ember a világon, akinek a koponyájába bárki betekinthet. A National Geographic Channel ugyanis élőben közvetíti majd agyműtétét. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.