Halálos vírus támadta meg a 26 éves modellt – Szívátültetésre lesz szüksége!

Forrás: Bec Craven -
modell vizsgálat gyilkos kór szívátültetés vírus pumpa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyönyörű modell, Bec Craven Balin nyaralt, amikor elkapta a gyilkos kórt. A vírus teljesen kikezdte a szívét, ami ma már csak egy beépített pumpával működik.

Miután háromszor egymás után tüdőgyulladást kapott a fiatal lány, az orvosok gyanakodni kezdtek, hogy komolyabb a baj. A vizsgálatok kimutatták, hogy szívének bal kamrája 23%-osan működik csupán. Ekkor azt mondták Becnek, hogy egy hónapja van még hátra, hacsak nem vállalja a nyílt szívműtétet.

Forrás: Bec Craven

Ennek során egy beépített pumpával próbálták rendezni az orvosok a súlyos szívelégtelenséget, amit feltehetően egy trópusi vírus okozott. A pumpát a lány hasfalán keresztül vezették be. A külső, nagyjából két kilós részét ennek a szerkezetnek egy táskaként állandóan magával kell hordania a lánynak.

Forrás: bec Craven

Bec hetente kétszer jár kontrollra, a családja pedig napi 24 órában figyel rá. „Rengeteg dolgot nem tudok csinálni. Eddig a tenger és a modellkedés volt az életem. A szerkezettel még tisztálkodni sem tudok rendesen, nemhogy a tengerben fürdeni. Talán a modellkedéshez egyszer visszatérhetek, ha a hatalmas hegekkel még egyáltalán alkalmaz valaki” – nyilatkozta a lány, aki éppen ezért a szívátültetésben látja a lehetőséget. „Egy új szív fantasztikus lenne, mert ezzel már szinte semmit sem tudok csinálni” – mondta.

Forrás: Bec Craven

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.