Kórházba kellett szállítani Karel Gottot

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok -
betegség Karel Gott szívritmus zavar ápolás kórház szív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kórházba került a 76 éves cseh táncdalénekes, akit nyáron szívritmuszavarral kezeltek. Karel Gott összes fellépését le kellett mondani, a médiától pedig "emberséget, udvariasságot és tisztességet" kért ebben a nehéz időszakban. 

Az előadóművészt kedden szállították kórházba - közölte az Európa-szerte ismert cseh énekes szóvivője. A Lady Carneval című feledhetetlen nóta előadóját a kardiológián kezelik.

Forrás: RIA Novosti/Ruslan Krivobok

A 76 éves Gottnak le kellett mondania az összes közeljövőbeli koncertjét. Karel Gott nem most először kerül kórházba szívzűrök miatt, nyáron szívritmuszavarral kezelték.

A Blesk információi szerint művész prágai villájában lett rosszul, családja azonnal riasztotta a mentőket, ők vitték be a kórházba az énekest, akit azóta meg is operáltak.

Gott kora ellenére rendszeresen fellép, turnézik. Egy-egy fellépéséért átlagban 3,45 millió és 5,75 millió forint közötti összeget kér, és ezzel az ő gázsija a legmagasabb a cseh énekesek között.

Kiderült! 12 agyi infarktust kapott a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20151024-lamar-odom-aki-prostikkal-mulatott-es-drogozott-12-agyi-infarktust-kapott.htmlA legfrisebb vizsgálatok szerint, melyeket az orvosok Lamar Odom agyán végeztek, kiderült: a kosárlabdázó 12 stroke-ot kapott. Dr. Life--Friss! További rehabilitációra szorul Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151024-rekasi-karolyt-a-honvedkorhaz-rehabilitacios-osztalyan-kezelik-tovabb.htmlMég mindig nem gyógyult meg teljesen Rékasi Károly, aki néhány hónappal ezelőtt történt motorbalesetét követően most is rehabilitációra szorul. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoHang alapján ismeri fel a Parkinson-kórt egy magyar algoritmushttp://www.life.hu/drlife/20151009-hang-alapjan-ismeri-fel-a-parkinson-kort-egy-magyar-algoritmus.htmlA beszélő hangja alapján a Parkinson-kór felismerésére alkalmas algoritmust fejlesztettek ki a Szegedi Tudományegyetem kutatói egy nemzetközi beszédtechnológiai versenyre. Dr. Life--Cameron Diaz alkoholproblémákkal küzd - Nagyon csúnyán lerészegedetthttp://www.life.hu/drlife/20151007-cameron-diaz-alkoholproblemakkal-kuzd.htmlA gyönyörű színésznő legutóbb eléggé felöntött a garatra, és szerencsétlenségére az esetről képek is készültek. Dr. Life--Lázár Bence a szüleitől tudta meg, hogy leukémiáshttp://www.life.hu/drlife/20151001-lazar-bence-focista-leukemiajat-nem-vele-hanem-a-szuleivel-kozoltek-a-diagnozist.htmlAhogyan arról többször beszámoltunk: az életéért küzd a 24 éves focista, aki most azt is elárulta, hogyan közölték vele a diagnózist, amely megváltoztatta az addigi életét. Dr. Life--Betegségének köszönheti tévés karrierjét a Tények híradósa, Vitányi Judithttp://www.life.hu/drlife/20150921-vitanyi-judit-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-egy-betegsegnek-koszonheti-teves-karrierjet.htmlAz életben léteznek sorsszerű dolgok, és talán ilyen volt Vitányi Judit betegsége is, mely elindította a tévés karrier felé. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.