Javult az anorexiás Rachael Farrokh színésznő állapota

Forrás: Facebook/Rachael's Road to Recover -
színésznő Kalifornia videó Portugália állapot hízás kórház segítség gyógyulás anorexia nervosa kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az annak idején mindössze 18 kilós Rachael videóban kért segítséget, hogy kigyógyulhasson súlyos anorexiájából.

Korábban a Life.hu is hírt adott Rachael Farrokh anorexiás színésznőről, akitől extrém alacsony testsúlya miatt megtagadták a kórházi segítséget.

Rachael mellett végig ott állt férje, Rod Edmondson, aki a munkáját is ott hagyta, hogy gondoskodhasson róla Forrás: Facebook/Rachael's Road to Recover

A 37 éves Rachael mindössze 18 kilót nyomott, ami nem érte el a helyi intézménybe való bekerüléshez szükséges testsúlyt. A Kaliforniában élő nő annak idején videóban kért segítséget speciális kezeléséhez.

A Rachael gyógyulását nyomon követő Facebook-oldal szerint ezáltal 200 ezer dollár gyűlt össze, és hála a rengeteg adománynak, Rachael nemrég bekerülhetett egy portugáliai klinikára, ezáltal pedig ráléphetett a gyógyulás útjára. Sikerült híznia, és sokkal egészségesebben is néz ki, mint hónapokkal ezelőtt.

Egy anorexiás lány mindennapjai

Sokan sok mindent megírtak már az anorexiáról. A Life.hu korábban úgy döntött, nem a betegséget vagy annak kialakulását járja körbe, hanem megmutatja, hová lehet eljutni ezzel a betegséggel, amennyiben nem figyelünk rá oda kellőképpen - a megrázó cikkért kattints ide.
Nagy a baj: Angelina Jolie étkezési zavarral, Brad Pitt pedig alkoholproblémákkal küzdhttp://www.life.hu/csalad/20150722-brad-pitt-teljesen-osszeomlott.htmlÚgy tűnik, hatalmas vihar van készülőben a Jolie-Pitt házaspár körül. Brad Pitt borzalmasan maga alatt van.Család--Manorexia - férfias játékokhttp://www.life.hu/drlife/20140109-a-taplalkozasi-problemak-ma-mar-a-ferfiakat-is-erinti-ezek-osszefoglalo-neve-a-manorexia.htmlA táplálkozási zavarok nemcsak a nőket, a férfiakat is érinti. Ráadásul az erősebb nem számára még nagyobb a veszély, mert nehezebben látják be, hogy a probléma leküzdéséhez szakember segítségére van szükségük.Dr. LifeThinkstockKalóriák fogságában - étkezési szokások, amiket még ma felejts el!http://www.life.hu/tudatoseletteszt/20150108-3-mozgasforma-amit-mindenkepp-probalj-ki-2015-ben.htmlAhhoz, hogy életmódot válts, fel kell hagynod az egészségtelen étkezési szokásaiddal is - és itt nem csak a gyorséttermekre és a chipsekre gondolunk. A sikertelen diéták után vagy a fogyókúra felgyorsítása érdekében sokan fordulnak olyan módszerekhez, amelyek egészségtelenek, és ezek hosszú távon nem is válnak be. Íme, néhány étkezési szokás, melyektől jobb, ha mielőbb megszabadulsz! Tudatos élet teszt--Öregasszonnyá változtatott az anorexia egy fiatal lánythttp://www.life.hu/ez-zsir/20130703-oregasszonnya-valtoztatott-az-anorexia-egy-fiatal-lanyt-helen-gillespiet.htmlA most 30 éves Helen Gillespie tízéves kora óta küzd az anorexiával. Gyerekként azért kezdett egyre kevesebb kalóriát venni magához, hogy késleltesse nemi érését, mivel nem szeretett volna felnőtté válni. Sajnálatos módon kóros soványságának köszönhetően mára inkább egy törékeny idős hölgyre kezd emlékeztetni, aki csontritkulással és visszerekkel küzd.Ez Zsír!OrigoÖt sztár, aki megtapasztalta a bipoláris zavar sötét bugyraithttp://www.life.hu/drlife/20151005-catherine-zeta-jones-es-kurt-cobain-is-ugyanabban-szenvedett-bipolaris-zavaros-sztarok.htmlA depressziót a mentális betegségek "náthájának" tartják, számos embert érint élete során. A pszichiátria figyelmének középpontjában manapság mégis inkább a bipoláris zavar áll. A betegség pontos okát még nem tudták kimutatni, de sok esetben szoros összefüggést mutat a beteg kreativitásával, karizmájával, lendületével is. Nem egy olyan sztárról tudunk, akik testközelből élték át, vagy élik a mai napig a bipoláris zavarral járó érzéseket.Dr. LifeAFPAnorexia gyerekkorban: ki a felelős?http://www.life.hu/drlife/20130313-anorexia-gyermekkorban-a-media-vagy-a-csalad-a-felelos-azert.htmlNemrég számoltunk be arról a hétéves kislányról, aki máris anorexiától szenved. A kutatások szerint mostanában egyre fiatalabb lányoknál érhető tetten a betegség. A Life.hu utánajárt, mi is lehet ennek az oka.Dr. LifeOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.