Új orrot kapott a nő, akinek leharapta párja a régit

Forrás: Youtube, Facebook/Michele Messer -
orr erőszak férj harapás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Leharapta barátnője orrát egy férfi. A nőnek egy egész sorozatnyi műtéten kellett átesnie, hogy rendbehozzák az arcát.  

Michele Messer szakított párjával, aki nem sokkal később egy találkozóra invitálta. Michele semmi rosszat nem sejtett, ezért belement abba, hogy összefussanak. Chris Campbell furgonjával ment a nőért, és mikor az beszállt, bezárta az ajtókat, rátámadt, addig harapta, míg a nő el nem ájult. A kétgyerekes anyuka nemsokára magához tért, és azt kérdezte Campbelltől, mi történt. A férfi így válaszolt: "Leharaptam az orrodat."

Forrás: Youtube, Facebook/Michele Messer

A furgon csupa vér volt, a férfi ütlegelte is Michelet, és megpróbálta megfojtani. Szerencsére sikerült kinyitnia a kocsiajtót, a járókelők odarohantak neki segíteni, és hívták a rendőrséget. Campbellt letartóztatták a gyilkossági kísérlet miatt, Michelet pedig kórházba vitték. Csodával határos módon helyre tudták állítani az orrát, kipótolták a hiányzó részt.

"Mindenki azt mondja, tökéletes munkát végeztek az orvosok. Az életem újra rendben van" - nyilatkozta a nő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.