Az intenzív osztályon ápolják Fásy Ádámot

Forrás: Tv2 -
műtét Fásy Ádám komplikáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyszerű beavatkozásnak indult, de komoly riadalom lett a 63 éves Fásy Ádám sérvműtétjének a vége, ugyanis az amúgy jól sikerült operáció után súlyos komplikációk adódtak. Először a vérnyomása szaladt fel, majd fulladni kezdett, és oxigént adtak neki.

Úgy tudni, a műsorvezető állapota már stabil, bár az intenzíven ápolják. Jó színben van, de erős fájdalmai vannak. "Nyár elején kezdődött az egész, a sérvem többször kitüremkedett, és ez borzasztó fájdalommal járt" – nyilatkozta a betegágyán fekvő Fásy a Blikknek.

Forrás: Tv2

"Többször lejegeltem, és visszaraktam magamnak, de aztán éreztem, hogy ezzel nem szabad tovább várni, így eljöttem Pór Ferenc sebész barátomhoz. Kiderült, hogy nem csak a sérv a gond, más baj is van; a hasfalam elvékonyodott. Még tele vagyok csövekkel, de már felkeltem, és mászkáltam egy kicsit" – mondta Fásy. "Másfél-két hónapig tarthat a felépülés, és komoly fájdalmakkal jár a dolog, hiszen ez nem egyszerű műtét. Ha a sérv kizáródik, hat órán belül műteni kell."

"Biztos sokan megkérdezik majd, miért jöttem plasztikai sebészhez, hát a válasz, hogy ezért" – tette hozzá Fásy. "Még fiatal vagyok, szeretnék fürdőnadrágban sétálni a strandon, és nem akarom, hogy tele legyek vágásokkal."

Fásyt várhatóan a hét végén kiengedik a kórházból, de a hasszorítót még hat hétig hordania kell. Egyelőre úgy tűnik, a komplikációkon túl van, de az orvosa és az ápolói továbbra is gondos megfigyelés alatt tartják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.