Brutális! 63 kilót nyomnak a ritka betegségben szenvedő Claire lábai

Forrás: Northfoto -
súly betegség diéta zsírödéma lipödéma fogyókúra láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába fogyott le a 39 éves Claire Tickle, az egygyerekes édesanya életét megkeseríti betegsége, amely miatt a lábáról nem tűnik el a súlyfölösleg. 

Összesen 50 kilótól szabadult meg egy év alatt Claire Tickle, lábai azonban továbbra is 63 kilót nyomnak egy néhány évvel ezelőtt diagnosztizált betegsége miatt.

Forrás: Northfoto

Ez, az esztétikai szempontból nem túl kellemes látványt nyújtó betegség, amely meglehetősen fájdalmas is, a vér- és nyirokerek károsodása, illetve a zsírszövetben jelentkező kóros szállítási folyamatok miatt jön létre, és általában a végtagokat érinti. A háttérben hormonális probléma, esetleg örökletesség állhat, az egyedüli megoldást a zsírleszívás jelentheti.

Mivel a brit állami egészségügy nem támogatja a kezelést, Claire jelenleg adományokat gyűjt a műtétre, hogy végre újra teljes életet élhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.