őssejtkezelés kisfiú gyűjtés Nagy László kézilabdázó Fekete Laci sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csongor a születése után a kórházban olyan súlyos fertőzést kapott, amely miatt sérült a központi idegrendszere.

A gyerek koraszülöttként jött a világra. Később egészségkárosodás merült fel nála, így koponyaműtétet kellett végrehajtani a picin. A mai napig nem tisztázódtak a körülmények, de a műtét során a kisfiú agyi bakteriális fertőst kapott. Lát és hall is, de az ingerekre nem tud reagálni - írja a Bors.

Forrás: Thinkstock

"Az izomzata érezhetően erős, de Csongornak ötévesen is segítségre van szüksége: csak így tud felkelni, leülni. Hihetetlen küzdelmeken ment át, de ha ránéz, senki meg nem mondaná, hogy beteg. Csupaszív, és olyan szép, hogy szebbet rajzolni sem lehetne! Nagyon szeretném meggyógyíttatni. Lassan erőmön felül. Ha rajtam múlik, egyszer még szaladni fog. De a mi anyagi lehetőségeink nagyon szűkösek" - mondta az édesanyja. A kisfiú havi rendszerességgel kap különböző kezeléseket, és gyógymasszást. A család most gyűjtésbe kezdett egy újabb őssejtkezelésért.

Csongor mellé most olyan sportolók álltak, mint Nagy László, vagy Fekete Laci. Egy aukciós portálon bocsájtották licitre az általuk dedikált mezeiket. A kisfiúnak most egy újabb őssejtbeültetésre lenne szüksége, hiszen az eddigiekkel is már sokat javult az állapota.

A szem segít kiszűrni az autizmust?http://www.life.hu/drlife/20151101-a-szem-segit-kiszurni-az-autizmust-kutatas.htmlElképzelhető, hogy egy egyszerű látásvizsgálattal kiszűrhető az autizmus? Az autizmussal küzdő gyerekek pupillája ugyanis lényegesen hosszabb ideig szűkül vissza a fénytesztet követően – állítják a Washington State University kutatói. Dr. Life--Elsírta magát a hokis Hardi Richárd, amikor kiderült, hogy rákoshttp://www.life.hu/drlife/20151103-hardi-richard-a-ferencvaros-22-eves-hokisa-elsirta-magat-amikor-kiderult-hogy-rakja-van.htmlAhogy a Life.hu is megírta, a Ferencváros 22 éves hokisa, Hardi Richárd nyirokcsomórákkal küzd. Dr. Life--Megdöbbentő! Ahogy a 15 hónapos kisfiú fejlődik, úgy görbül az egész teste oldalrahttp://www.life.hu/drlife/20151103-tobb-millios-mutet-segithet-petiken-a-kisfiu-sulyos-rendellenesseggel-jott-vilagra.htmlVámosi Petike császármetszéssel született, és ekkor derült ki, hogy testi problémái vannak. A kisfiú egyik karja nem fejlődött ki teljesen, több bordája is hiányzik, sőt, emellett súlyos gerincbetegséggel küzd. Dr. LifeOrigo5 okosság a futásról, amik a hétköznapokban is beválnakhttp://www.life.hu/drlife/20151102-hetkoznapi-okossagok-a-futassal-kapcsolatban-tippek.htmlKitartás, erő és hit. Három dolog, amire a sportban és az életben egyaránt szükséged van, na és persze öt futásból eredő okosságra is, amit nem árt, ha tudatosítasz magadban. Dr. LifeThinkstockFülek és állkapocs nélkül született egy kisfiúhttp://www.life.hu/drlife/20151101-fulek-es-allkapocs-nelkul-szuletett-egy-kisfiu.htmlEgy ritka genetikai rendellenesség miatt fülek és állkapocs nélkül jött világra a ma már négyéves Joe Elsworth, akinek szülei azért hozták nyilvánosságra gyermekük történetét, hogy felhívják a figyelmet erre a különös betegségre. Dr. Life--Leukémiás gyerekekről forgat dokumentumfilmet Penélope Cruzhttp://www.life.hu/drlife/20151031-penelope-cruz-szineszno-leukemias-gyerekekrol-szolo-dokumentumfilmet-forgat.htmlLeukémiás gyerekekről szóló dokumentumfilmet rendez Penélope Cruz; az Oscar-díjas színésznő abban bízik, hogy alkotása révén nagyobb támogatást kaphatnak a betegség gyógyítására irányuló kutatások. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.