Papp Szabi: "Az orvos eltiltott az italozástól"

Forrás: Facebook/Supernem -
ital buli Papp Gergő Pimaszúr Pimasz úr átcuccol (tévéműsor) életmódváltás orvos alkohol Papp Szabi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyetlen korty alkoholt sem iszik egy éve Papp Szabi, a Supernem frontembere. 

Orvosa tanácsára vonta meg magától egy éve az alkoholt Papp Szabi, a Supernem frontembere, aki Pimaszúrnak vallott arról, mi vezetett idáig. Ha nem kezdett volna ugyanis életmódváltásba, akár rossz irányt is vehettek volna a dolgok - írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Supernem

"Drasztikus és teljes életmódváltás ez. Nyilván a gyerekek miatt is. Én egy eszeveszett pörgős életet élek és éltem eddig is. Amik megvannak így a dalokban, azt mi meg is éltük" – mondta Papp Gergőnek a Pimasz­úr átcuccol című adásban. Papp Szabi emellett elárulta, volt, hogy heti 8-9 koncertet adtak, ahogy "a csövön kifér". "Mind szellemileg, mind fizikálisan elkezdett fájni mindenem" - tette hozzá.

Kiderült: mégis veszélyes az e-cigihttp://www.life.hu/drlife/20151030-az-antsz-kutatasa-szerint-az-elektronikus-cigaretta-is-veszelyes.htmlAz elektronikus cigaretta sem veszélytelen az egészségre, a kifújt vízpára ugyanis propilén-glikollal, glicerinnel, aldehid, keton és észter vegyületekkel telített - figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Dr. LifeThinkstockÖrömhír! Két hónap után kiengedték a kórházból Lázár Bencéthttp://www.life.hu/drlife/20151029-lazar-bence-ket-honap-utan-hazamehetett-a-korhazbol.htmlNégy napra elhagyhatta a kórházat az Újpest egykori focistája, Lázár Bence, akinél szeptember közepén diagnosztizáltak leukémiát. Dr. Life--30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoFriss! További rehabilitációra szorul Rékasi Károlyhttp://www.life.hu/drlife/20151024-rekasi-karolyt-a-honvedkorhaz-rehabilitacios-osztalyan-kezelik-tovabb.htmlMég mindig nem gyógyult meg teljesen Rékasi Károly, aki néhány hónappal ezelőtt történt motorbalesetét követően most is rehabilitációra szorul. Dr. LifeFotó: Szabó Gábor - OrigoHavas Henrik: "Két hónappal ezelőtt majdnem elpatkoltam"http://www.life.hu/drlife/20151030-havas-henriknek-ket-honapja-beverzett-a-gyomra-majdnem-meghlat.htmlMegdöbbentő vallomást tett Havas Henrik: két hónapja majdnem életét vesztette - bevérzett a gyomra. Dr. LifeFotó: Zsigmond László/Life.huKiderült! 12 agyi infarktust kapott a prostikkal mulató Lamar Odomhttp://www.life.hu/drlife/20151024-lamar-odom-aki-prostikkal-mulatott-es-drogozott-12-agyi-infarktust-kapott.htmlA legfrisebb vizsgálatok szerint, melyeket az orvosok Lamar Odom agyán végeztek, kiderült: a kosárlabdázó 12 stroke-ot kapott. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.