Mellbimbót tetováltak a mellrákkal műtött nőnek

betegség mellrák műtét mellbimbó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Laura, a kétgyerekes édesanya mellrákban szenvedett. Műtétei után helyre kellett állítani melleit, de az eredmény borzalmas lett.   

A Daily Mail-en megnézheted a képeket, hogyan korrigálták a kétgyermekes Laura melleit. Az asszony melleire műtétje után bimbókat kellett tetováltatni. Dupla masztektómián esett át, azaz mindkét mellét szinte teljesen eltávolították. Plasztikai sebészhez fordult, hogy hozza helyre kebleit, de a sebész valójában kézspecialista volt, és borzalmasan elrontotta az operációt, Laura eldeformált mellekkel és bimbók nélkül kelt fel a műtőasztalról.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Újra normálisnak akarta érezni testét, ezért újabb orvost kért meg, hogy javítsa ki a tönkretett testrészeket. Az új orvos kivette az implantátumokat a nő melléből, zsírt injekciózott a helyükre, egy tetováló művész pedig bimbókat tetovált rá. Laura annyira meghatódott, és boldog volt, hogy újra teljes életet élhet, hogy könnyekben tört ki, mikor meglátta "új" melleit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.