Onyutha Judit: "Istenhez fohászkodtam, hogy túlélje a fiam"

betegség Onyutha Judit fiú ima kórház vakbélgyulladás gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A poklok poklát élte át a gyönyörű időjós, amikor kisfiát meg kellett műteni. 

Minden édesanya rémálma, amikor gyermekét műteni kell. Onyutha Judit számára is maga volt a pokol, amikor három órán keresztül kellett műteni gyermekét. "Marci először hasfájásra panaszkodott, gondoltuk, elkapott valamilyen vírust" - kezdte az időjós a Story magazinnak. Később azonban kiderült, hogy a dolog sokkal komolyabb és kisfia fájdalmait vakbélgyulladás okozza. Azonnal meg kellett műteni.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Életem legborzasztóbb éjszakája volt (...) Folyamatosan imádkoztam, hogy rendben menjen minden, tehetetlenségemben fel-alá járkáltam a kórházi folyosón (...) Csak akkor könnyebbültem meg valamelyest, amikor az altatóorvos kijött hozzám, és megnyugtatott, hogy a nehezén már túl vannak. De hozzátette azt is, hogy Marci még egy ideig bent lesz, mert a vakbélhez nehezen fértek hozzá" - mesélte az édesanya, aki a háromórás éjszakai műtét után alig várta, hogy magához ölelhesse fiát, aki már szerencsére jól van.

Döbbenetes! Robin Williamsnek csak néhány éve lett volna hátrahttp://www.life.hu/drlife/20151104-robin-williams-lewy-testes-demenciaval-kuzdott-par-eve-lett-volna-hatra.htmlSokkoló titokról rántotta le a leplet a néhai színész özvegye egy interjúban: Robin Williams legfeljebb három évet élhetett volna, ha nem végez magával. Dr. LifeKiderült: mégis veszélyes az e-cigihttp://www.life.hu/drlife/20151030-az-antsz-kutatasa-szerint-az-elektronikus-cigaretta-is-veszelyes.htmlAz elektronikus cigaretta sem veszélytelen az egészségre, a kifújt vízpára ugyanis propilén-glikollal, glicerinnel, aldehid, keton és észter vegyületekkel telített - figyelmeztet az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ). Dr. LifeThinkstockNicole Kidman arca simább, mint egy harmincaséhttp://www.life.hu/drlife/20151022-nicole-kidman-araca-a-botoxtol-simabb-mint-egy-harminc-evese.htmlA 48 éves színésznő szinte megszállotja a botoxnak, melynek segítségével arcát olyan simára varázsolta, hogy azt akár egy harmincéves nő is megirigyelhetné. Dr. Life--Kocsmatúra közben szenvedett balesetet Papp Gergőhttp://www.life.hu/drlife/20151020-papp-gergo-pimasz-ur-kocsmazas-kozben-serult-meg.htmlHa buliról van szó, Papp Gergő nem kíméli magát. A Bors információi szerint Pimasz úr kocsmázás közben szenvedett csúnya sérülést. Dr. LifeFotó: Bielik István - Origo30 kilót fogyott Terecskei Rita - Vajon mi lehet a baj?http://www.life.hu/drlife/20151015-pajzsmirigy-tulmukodese-miatt-30-kilot-fogyott-terecskei-rita-a-zanzibarbol.htmlKomoly betegség gyötri a Zanzibár együttes énekesnőjét, aki emiatt idén 46 kilóra fogyott. Terecskei Rita a Story magazinban fedte fel a titkot arról, mivel küzd már egy ideje. Dr. LifeOrigoMeghallotta kislánya hangját és kinyitotta szemét a kómában fekvő apahttp://www.life.hu/drlife/20151012-a-komaban-fekvo-apa-kislanya-hangjara-nyitotta-ki-a-szemet.htmlA kétgyermekes édesapa, Gábor már egy hónapja kómában van, miután szeptemberben autóbalesetet szenvedett és súlyosan megsérült a feje. Először kislánya hangját hallva reagált a külvilágra. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.