Napi 8 liter kóla végzett a 38 éves Victoria Lane-nel

Forrás: Getty Images/iStockphoto/Siraphol -
halál vizsgálat gyógyszerfüggő antidepresszáns ivás kóla nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egygyerekes édesanya naponta 8 litert fogyasztott kedvenc kólájából, amely mellé gyógyszereket szedett és vodkát is ivott.

Bár Victoria Lane hosszú évek óta antidepresszánsokon élt, mindemellett tömény alkoholt is fogyasztott, a halottkémi vizsgálatok szerint mégis az a 8 liter kóla okozhatta a 38 éves asszony halálát, amit minden nap megivott - írja a Western Daily Press.

A kép illusztráció. Forrás: Thinkstock

A nyomozás eddigi állása szerint ugyanis Victoria túladagolta a vényköteles gyógyszereket, amit súlyosbított a rengeteg kóla által bevitt koffein is. Az asszony holttestére 17 éves fia, Reese talált rá, aki már hiába értesítette a mentőket, nem tudtak segíteni édesanyján. Victoria családja szerint hosszú évek óta küzdött paranoiával és depresszióval, amelyekre gyógyszert szedett.

Édesanyja szerint a kólát a gyógyszerek okozta szájszárazság miatt kedvelte, a vodka pedig valamennyit segített a kedélyállapotán, azt azonban nem gondolta, hogy ezek együtt tragédiához vezethetnek.

Meghalt az Oscar-díjas forgatókönyvíró, Colin Wellandhttp://www.life.hu/news/20151103-colin-welland-a-tuzszekerek-oscr-dijas-forgatokonyviroja-meghalt.htmlA Tűzszekerek legendás forgatókönyvírója évek óta küzdött Alzheimer-kórjával. 81 éves volt. News--Kóla mint fogamzásgátló? Elképesztő szexmítoszok a 60-as évekbőlhttp://www.life.hu/intim/20111222-retro-szexlegendak-szexmitoszok-a-hatvanas-evekbol.htmlIgaz vagy hamis? Biztos te is hallottál már olyan mítoszokat a szexről, amelyek valóságosnak hangzanak. Tudod, hogy ezek némelyike honnan ered? A hatvanas évekből, a szexuális forradalom idejéből. A Life.hu korábban utánajárt a retró szexlegendáknak.IntimThinkstockNem szedte a gyógyszereit, ezért lett öngyilkos a focistahttp://www.life.hu/news/20151012-vass-milan-focista-nem-szedte-a-depressziora-felirt-gyogyszereit-ezert-lehetett-ongyilkos.htmlNem szedte a depresszióra felírt gyógyszereit a Skóciában egy hónappal ezelőtt eltűnt Vass Milán, akiről kiderült, hogy öngyilkos lett. News--Drogtúladagolás miatt került kórházba Miley Cyrus?http://www.life.hu/drlife/20140507-miley-cyrus-tagadja-hogy-drogtuladagolas-miatt-kerult-korhazba.htmlTerjednek a pletykák a vadóc énekesnő kórházba kerülése óta. Miley végre reagált.Dr. Life--Betegek vakultak meg egy német gyógyszertőlhttp://www.life.hu/drlife/20151104-francia-es-spanyol-betegek-vakultak-meg-egy-nemet-gyogyszertol.htmlKét francia páciens is elveszítette látását egy német gyógyszer használatát követően. Korábban Spanyolország is több tucat ilyen esetről számolt be. Dr. LifeThinkstockTúladagolta a fájdalomcsillapítót a lány, és belehalthttp://www.life.hu/drlife/20150724-tuladagolta-a-fajdalomcsillapitot-a-lany-es-belehalt.htmlHasfájásra panaszkodott a 17 éves Georgia Littlewood, aki Paracetamol-tartalmú fájdalomcsillapítókból vette be a megengedett mennyiség háromszorosát, majd májelégtelenségben meghalt.Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.