Magyar celebpasik, akik sikeresek és még jótékonykodnak is

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Gábor/Origo -
kampány Pachmann Péter példakép Istenes Bence Csonka András napidoktor Fluor Tomi Gájer Bálint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy férfimagazin  kezdeményezést indított el, amelyhez híres magyar celebek is csatlakoztak. A kampány célja, hogy olyan példaképeket állítson a közérdemű elé, akik nem csak munkájukban sikeresek, de emellett nyitott szemmel nézik a világ problémáit és karitatív munkákat is végeznek.

Művészek, televíziós személyiségek, sikeres üzletemberek is részt vesznek Magyarország egyik kiemelkedő férfimagazinjának jótékonysági kampányában. A magazin kezdeményezése olyan fontos témákra hívja fel a figyelmet, mint például a hátrányos helyzetű gyermekek segítése, a fogyatékossággal élő emberek társadalom integrációja, rászorulók étkeztetése vagy betegségek szűrése.

Fluor Tomi (balra), Istenes Bence (jobbra) Forrás: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Gábor/Origo

Míg Istenes Bence Flurot Tomival együtt csal mosolyt az emberek arcára, addig Csonka András ételt oszt és Gájer Bálint egy gyermekalapítványnak segít. A többi ismert férfi munkássága és a kampány részletei a Napidoktor.hu cikkében olvashatók!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.