Sikeresen túl van a beavatkozáson! Kórházi ágyából posztolt fotót az X-Factor énekese

plasztika Christopher Maloney X-Factor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christopher Maloney, aki az X-Factorban vált világhírűvé, eddig 25 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikára.

2012-ben feküdt először kés alá a sok troll kommentelő miatt a 37 éves brit férfi. Rengetegen kritizálták külsejét a közösségi oldalakon, és mindenféle becenevet ráaggattak többek között az átlagosnál nagyobb orra miatt.

Hogy kilábaljon depressziójából, eddig 25 millió forintnak megfelelő összeget költött plasztikai műtétekre. Három hajátültetés, két orr- és egy szemhéjműtét után most újra kés alá feküdt a férfi, aki kórházi ágyából posztolt fotót, és megnyugtatta rajongóit, hogy sikeresen túl van a műtéteken. Azt sajnos nem tudjuk még, hogy pontosan milyen beavatkozásra volt szüksége Christophernek.

Hatalmas mellek fél óra alatt - a legújabb plasztikai beavatkozás


Egy új eljárásnak köszönhetően mindössze fél óra alatt hatalmas melleket kaphat, aki szeretne. Olvasd el a Life.hu cikkét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.