Bottal jár Takáts Tamás

Fotó: Szabó Pál/Origo -
lesifotók Karthago sérülés Takáts Tamás metró bot láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legendás rockzenész botra támaszkodva jár-kell. Egy szemfüles lesifotós a 3-as metrón kapta lencsevégre a Karthago együttes tagját.

Állítólag a tavalyi Karthago koncerten még rongyláb mozgással tolta a zenész, a Blikk olvasóriportere azonban bottal a kezében fotózta, sőt, videó is készült Takáts Tamásról, akinek utazás közben is a zenén járt az esze, hiszen lábdobolással ütötte el az időt.

„Nem a hajlott korom miatt vettem elő a botot, hanem mert egy régi sérülés miatt feldagadt a jobb térdem. Kímélni akarom, és jégzselével kenegetem, de most minden nap ki kell mozdulnom" – magyarázta Takáts Tamás.

Pánikrohamot kapott és összeesett Gregor Bernadetthttp://www.life.hu/drlife/20151109-gregor-bernadett-szineszno-panikrohamot-kapott-es-osszeesett-a-szinpadon-errol-meselt-friderikusz.htmlA színésznő elmesélte, hogy rosszul lett a színpadon: teste felmondta a szolgálatot és összeesett előadás közben. Dr. Life--Pamela Anderson mellének mását plasztikáztatta egy nőhttp://www.life.hu/drlife/20151106-pamela-anderson-mellenek-masat-plasztikaztatta-egy-no-de-nem-sikerult-a-mutet.htmlA 36 éves Tracy, a világsztár melleire áhítozott és ezért vállalkozott plasztikai műtétre, ám a beavatkozás rosszul sikerült. Dr. Life--Kiállítás nyílt mellrákos nők fotóibólhttp://www.life.hu/drlife/20151106-kiallitas-mellrakos-nok-fotoibol-megrendito-fotosorozat-mellamputacion-atesett-nok-kepeibol.htmlMegrendítő az a fotósorozat, amelyen olyan nők portréi láthatóak, akik mellamputáción estek át. Dr. Life--Kiderült! Az elektromos cigaretta is káros az egészségre!http://www.life.hu/drlife/20151109-az-elektromos-cigaretta-is-karos-az-egeszsegre.htmlAz elektromos cigaretta megjelenésekor még úgy tűnt, alternatívát nyújthat a hagyományos cigarettáról leszokó embereknek, ám a mostani vizsgálatok fényében már látszik, hogy majdhogynem ugyanolyan káros az egészségre, mint elődje.Dr. Life--Meztelen fotóval ünnepli, hogy kigyógyult a hepatitiszből Pamela Andersonhttp://www.life.hu/drlife/20151109-pamela-anderson-meztelen-fotoval-unnepli-hogy-kigyogyult-a-hepatitis-c-bol.htmlÖrömteli hírt osztott meg Instagram oldalán a Baywatch egykori sztárja - és nem is akárhogyan! Pucér fényképpel tudatta rajongóival, hogy 16 évnyi küzdelem után végre kigyógyult a hepatitisz C-ből. Dr. LifeOrigoSaját kutyái támadták meg a dögös síelőt, Lindsey Vonn-thttp://www.life.hu/drlife/20151108-lindsey-vonn-amerikai-sielot-sajat-kutyai-tamadtak-meg-es-mar-nem-eloszor.htmlIsmét megsérült, ezúttal a kezén. Lindsey Vonn-t, az amerikaiak klasszis alpesi sízőjét saját kutyái haraptak meg. És már nem először. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.