Berki Krisztiánt sürgősen műteni kell

műtét TV2 sérv életveszély orvos köldöksérv Édes Élet Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar macsó éppen idejében ment orvoshoz, ugyanis az Édes Élet kamerái előtt kiderült, életveszélyben van, ha sérvét elbagatellizálja.

Berki Krisztián eddig azt hitte, köldöke kitüremkedése nem okozhat problémát, hiszen mindig rendeződött az állapota. Ám orvosa leszögezte, sürgősen műteni kell, mert a sérv életveszélyes problémát okozhat.

„Doktor úr, semmi bajom, azon kívül, hogy néha itt a hasamnál kitüremkedik, utána visszamegy" – ecsetelte Krisztián, akinek orvosa kifejtette, hogy ha sérv, akkor még bélelhalás is lehet és ez egy, az életet veszélyeztető állapot, ezért mihamarabb meg kell operálni.

„Én elpusztíthatatlan vagyok, megállíthatatlan és egy egyszerű köldöknél látható sérv azonnali műtét elé állít?" – értetlenkedett Krisztián, aki kiborult, hogy most hat hétig nem edzhet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.