Kórházba került a 67 éves Gálvölgyi János

Fotó: Bielik István - Origo -
Gálvölgyi János vérnyomás kórház premier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Betegségre hivatkozva lemondta szerda esti premierjét Gálvölgyi János a Játékszínben, A Napsugár fiúk című darabban. A 67 éves színész kórházi kezelésre szorul.

Gálvölgyi János állapotáról, betegségéről nem sokat tudni, de a Bors információi szerint kórházba szállították vérnyomásproblémája miatt: pontosabban ingadozott a vérnyomása, amitől szédült. A Kossuth- és Jászai-díjas színész a teátrum vezetőségével közösen megegyezve döntött úgy, hogy lemondja a szereplést.

Fotó: Bielik István - Origo

„Igen, valóban beteg, de reménykedünk benne, hogy mihamarabb visszatérhet a színpadra” – mondta a lapnak a színművész felesége, Judit, akinnél többet nem árult el férje állapotáról.

A színművésznek komoly oka lehetett néhány órával a kiírt premieridőpont előtt visszalépni a szerepléstől, hiszen Gálvölgyi számára első a hivatása, és a végsőkig kitart amellett, hogy közönségét ne hagyja cserben. Májusban például súlyos tüdőgyulladás kínozta, mégis vállalta a Vidám kísértet című bohózat próbáját és premierjét – írja a Bors.

„Ha egy néző megtisztel azzal, hogy megvásárolja a drága színházjegyet, akkor kötelességem a legjobbat kihozni magamból” – nyilatkozta korábban Gálvölgyi János.

A Bors úgy tudja, Gálvölgyi Jánost azóta kiengedték a kórházból.

Megdöbbentő! Az orális szex veszélyesebb, mint a dohányzás?http://www.life.hu/drlife/20151118-az-oralis-szex-talan-meg-a-dohanyzasnal-is-veszelyesebb.htmlEgy brit egészségügyi portál meglepő információkat tett közzé arról, hogy mennyire veszélyes az orális szex. Dr. LifeThinkstockEgy 16 éves, balesetben elhunyt fiú arcát kapta meg az agyonégett tűzoltóhttp://www.life.hu/drlife/20151118-patrick-hardison-megegett-tuzolto-arcatulteto-muteten-esett-at.htmlAz eddigi legkiterjedtebb arcátültetést hajtották végre egy 2001-ben csúnyán megégett tűzoltón, akinek többek között fülei és szemhéjai is odalettek a balesetben. Az operáció 26 órán keresztül folyt. Dr. Life--Az egykori tinisztárt, Shannen Doherty-t nagyon megviseli a betegsége: mellrákkal küzd!http://www.life.hu/drlife/20151117-shannen-doherty-szineszno-mellrakja-miatt-nagyon-rosszul-nez-ki.htmlMost jelent meg először a vörös szőnyegen a Beverly Hills 90210 sztárja, miután bejelentette, hogy mellrákja van. Dr. Life--Vitaminbombáktól a szaunaorgazmusig: Így védekezz a hideg ellen!http://www.life.hu/drlife/20151118-igy-vedekezz-a-hideg-es-a-megfazas-ellen-immunerosites-szauna-termeszetes-napfeny.htmlA napimádók és melegmániások elképzelni sem tudnának az ideinél csodálatosabb novembert. A napsütéses órák száma az egekben, és sorra dőlnek a korábbi melegrekordok, mivel a nappali és esti hőmérsékletek is inkább a tüzes indiánynarat idézik. Nem lesz azonban örökre 25 fok, a december és január már fenik ránk a fogaikat. Nekünk pedig fel kell készülnünk. Dr. LifeThinkstockEgészség a mobilodon - Egy alkalmazás, ami mostantól megkönnyíti az életedet http://www.life.hu/drlife/20151118-alkalmazas-egeszseg-orvos-es-beteg-viszony-javulasa-hasznos-biztonsagos-innovativ.htmlEgy applikáció, amely az egészséggel kapcsolatos mindennapi és stratégiai élethelyzetek minőségileg új és praktikus eszközét teremti meg. Több hasznos funkciója mellett képes az orvos-beteg viszonyt még bizalmasabbá tenni, és mindkét fél számára időt spórolni. Dr. LifeThinkstockJátssz a színekkel, akár egy gyerek – Egy módszer, ami új ajtókat nyit a kreatív énednekhttp://www.life.hu/drlife/20151117-felnott-szinezo-nepszeru-vilagszerte-terapiakent-is-hasznalhato-akar-pozitiv.htmlFelnőtt színező! Felnőtt színező? Ne viccelj, hány éves vagy? – általában ez szokott lenni az első reakció, amikor meghallják, hogy színezek. Pedig a színekkel való játék nincs korhoz kötve: bárki és bármikor színezhet, nincs rajta mit szégyellni, mi több meglepő kutatási eredmények születtek róla. Figyelem, a szívecskerajzolgatások és kitöltések ideje lejárt, mostantól a felnőtt színezők hódítanak egyre nagyobb teret maguknak a világban. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.