Gáspár Laci: "Összeomlottam, amikor édesanyámnál daganatot találtak"

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu -
vastagbélrák család Gáspár Laci rák (betegség) énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes anyukájánál néhány évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Laci akkor úgy érezte, hogy kihúzzák a lába alól a talajt. 

A Sztárban sztár népszerű versenyzőjének már csak az egyik szülője él, így még jobban aggódott, amikor az orvosok közölték a diagnózist. Éva néni ma már jól van, és fiával hálásak a sorsnak, hogy sikerült legyőznie a halálos kórt - írja a Best magazin.

Fotó: Schmidt Barbara/Life.hu

"Tudtam, hogy anyunak régóta fájdalmai vannak a veséje miatt, de rémálmomban sem gondoltam volna, hogy ennél sokkal súlyosabb betegséget is megállapítanak az orvosok. Daganatot találtak a vastagbelében, amiről a szövettani vizsgálaton kiderült, hogy sajnos rosszindulatú. Elsötétült előttem a világ, és azt kérdeztem magamtól, amit ilyenkor mindenki: vajon miért éppen velünk történik mindez? Volt, hogy én vittem a kemoterápiás kezelésre, és odafigyeltem arra is, hogy betartsa az orvos által előírt szigorú diétát" - mesélte az énekes, akinek azóta már szerencsére jobban van az édesanyja.

Közeledik az AIDS világnapja – Még mindig nem tudunk eleget a megelőzésérőlhttp://www.life.hu/drlife/20151119-aids-vilagnapja-tenyek-es-tevhitek-szakertovel.htmlBilics Edit, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet munkatársa mesélt a rettegett négybetűs betegségről. Dr. Life--Kovács Patrícia: "Szerencsére a lányunk nem örökölte a fogyatékosságomat"http://www.life.hu/drlife/20151120-kovacs-patricia-orul-hogy-a-lanya-nem-orokolte-sulyos-latasproblemait.htmlA Hungary's Got Talent zsűritagjánál gyermekkorában fedezték fe, hogy súlyosan látássérült. Patrícia most a Best magazinnak mesélt őszintén a fogyatékosságáról. Dr. LifeOrigoJátssz a színekkel, akár egy gyerek – Egy módszer, ami új ajtókat nyit a kreatív énednekhttp://www.life.hu/drlife/20151117-felnott-szinezo-nepszeru-vilagszerte-terapiakent-is-hasznalhato-akar-pozitiv.htmlFelnőtt színező! Felnőtt színező? Ne viccelj, hány éves vagy? – általában ez szokott lenni az első reakció, amikor meghallják, hogy színezek. Pedig a színekkel való játék nincs korhoz kötve: bárki és bármikor színezhet, nincs rajta mit szégyellni, mi több meglepő kutatási eredmények születtek róla. Figyelem, a szívecskerajzolgatások és kitöltések ideje lejárt, mostantól a felnőtt színezők hódítanak egyre nagyobb teret maguknak a világban. Dr. Life--Val Kilmer betegsége miatt lemondta a Top Gunt – Hetei lehetnek csak hátra!http://www.life.hu/drlife/20151119-val-kilmer-szinesz-torokrakja-miatt-lemondta-a-top-gun-folytatasat.htmlAhogy a Life.hu korábban beszámolt róla a híres színész gégerákkal küzd, ráadásul egyre rosszabb hírek érkeznek felőle.Dr. Life--Megdöbbentő! Sérvműtétjéről tett közzé véres fotókat Berki Krisztián http://www.life.hu/drlife/20151118-berki-krisztian-fotokat-posztolt-a-mutetjerol-tobb-kovetoje-is-kiakadt-a-kepek-lattan.htmlA műsorvezetővel az Édes Élet kamerái előtt közölte az orvosa, hogy sürgősen műteni kell, mert a sérvét elbagatellizálta. Berki pedig még a rajongóinak is megmutatta a beavatkozás minden egyes lépését. Dr. Life--Bence vakon született, de nem adja fel az álmait - Ma már meséket ír!http://www.life.hu/drlife/20151116-vakon-szuletett-megis-probal-teljes-eletet-elni-bence-verseket-es-meseket-ir.htmlA 10 éves kisfiú nap mint nap sok nehézséggel néz szembe, mégsem gondolja, hogy rossz lenne az élete. Rendszeresen sportol, verseket és meséket ír. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.