Pszichiátriai betegségéről vallott a Modern család sztárja, Reid Ewing

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter -
test-diszmorfia pszichiátriai beteg plasztika Reid Ewing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves színész 8 évvel ezelőtt kezdte pályafutását a plasztikai sebészetben, mert utálta a külsejét. Mára kiderült, pszichiátriai betegségben szenved.

„2008-ban, 19 évesen érkeztem Hollywoodba. Ekkor váltam megszállottá. Azt hittem, már egy műtét után úgy fogok kinézni, mint Brad Pitt” - mondta Reid. Persze nem így lett. Egyik műtét követte a másikat, de soha nem volt elégedett az eredménnyel.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Kevin Winter

Nem is véletlen, hiszen mint utólag kiderült, komoly pszichiátriai betegségről volt szó nála. Az operációkkal mára teljesen leállt a Modern család sztárja, és rengeteg idejét szenteli annak, hogy a hozzá hasonlókon segítsen.

Test-diszmorfia

Komoly pszichiátriai betegség, a benne szenvedő beteg meg van győződve arról, hogy testével valami szörnyű gond van. A testképzavar komolyan érintheti szociális helyzetét, egész viselkedését, súlyos szorongás és depresszió alakulhat ki a betegnél. A tünetek általában kamaszkorban, ifjúkorban jelentkeznek először, amikor az ember a lehető legnagyobb önkritikával szemléli magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.