Ferenc pápa csókja után kezdett gyógyulni az agytumoros kislány

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati -
csók agydaganat katolikus egyházfő kisbaba javulás Ferenc pápa kislány állapot
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Isteni csodának könyvelték el szülei kislányuk, Gianna állapotának látványos javulását, akit néhány hónappal ezelőtt a katolikus egyházfő puszilt fejen.

Méretében látványosan csökkenni kezdett annak az 1 éves kislánynak, Giannának az agytumora, akit néhány hónappal ezelőtt Ferenc pápa csókolt fején egy pápai körmenet alkalmával Philadelphiában – írja a CBS Philadelphia.

Forrás: MTI/EPA/ANSA/Giorgio Onorati

Gianna, akinek daganata annyira rossz helyen van, hogy operálni sem lehet, állapota nem csupán a tumorról készült MRI felvételek szerint javult, hanem szülei szerint is.

Nem csupán ezért volt jelentős a szeptemberi philadelphiai körmenet: ekkor áldotta meg a Vámpírnaplók szőke sztárja pocakjában fejlődő kisbabát - kattints ide a képekért!

Rosszindulatú daganatot találtak Nagy György gyomrábanhttp://www.life.hu/drlife/20150813-nagy-gyorgynek-az-mtva-musorvezetojenek-egy-rosszindulatu-daganat-miatt-kivettek-a-gyomrat.htmlAz MTV legendás műsorvezetője legyőzte a halálos kórt. A gyomrát ugyan el kellett távolítani, de állítja: jól érzi magát. Dr. Life--Menstruáció és dohányzás: ez a kapcsolat közöttükhttp://www.life.hu/drlife/20150827-egeszsegi-gondot-jelenthet-a-menstruacio-amikor-meg-a-cigit-is-jobban-kivanjuk.htmlA nők 12–14 éves koruktól közel 40 éven át havonta menstruálnak. Viszont ha a menstruációk jóval hosszabbak vagy erősebbek a szokásosnál, az krónikus állapotokhoz vezethet. Mi több, a ciklus bizonyos szakaszaiban még a dohányzást is sokkal nehezebb abbahagyni.Dr. Life--A Vatikán cáfolja, hogy Ferenc pápának agydaganata vanhttp://www.life.hu/news/20151022-ferenc-papanak-a-vatikan-szerint-nincs-agydaganata.htmlMaga Ferenc pápa és állítólagos orvosa is tagadta az egyik olasz hírportálon megjelent híreket az egyházfő feltételezett betegségével kapcsolatban. A történtekről nyilatkozó bíborosok szerint az egyházfő elleni "összeesküvés" árnyékolja be a Vatikánt. News--Férfiak veszélyben - A monogám párkapcsolat a hosszú élet titka?http://www.life.hu/drlife/20150506-ferfiak-veszelyben-a-monogam-parkapcsolat-a-hosszu-elet-titka.htmlAz elmúlt napokban több helyen – többek között a Szívderítőn is – olvashattunk arról, hogy minél több felesége van egy férfinak, annál nagyobb nála a szívbetegség kialakulásának lehetősége. Ezt pedig az első olyan kutatás eredményei alapján tudják, amely kifejezetten a poligámia egészségre gyakorolt hatásait vizsgálta.Dr. LifeThinkstockGáspár Laci: "Összeomlottam, amikor édesanyámnál daganatot találtak"http://www.life.hu/drlife/20151120-gaspar-laci-teljesen-kikeszult-edesanyja-betegsegetol-halas-a-sorsnak-a-gyogyulasert.htmlAz énekes anyukájánál néhány évvel ezelőtt vastagbélrákot diagnosztizáltak. Laci akkor úgy érezte, hogy kihúzzák a lába alól a talajt. Dr. Life--„Szexeltem az apámmal" – Vérfertőző kapcsolatáról mesélt Natashahttp://www.life.hu/drlife/20150218-verfertozo-kapcsolatarol-meselt-a-jezebel-oldalan-az-apjaval-szexelo-lany.htmlEgy Kanadában élő lány 17 éves volt, amikor először találkozott az édesapjával. Mint kiderült, mindketten érezték azt az erős szexuális vonzalmat, amely miatt végül utat engedtek vágyaiknak. A lány a Jezebel oldalnak küldött őszinte levelében tárta fel történetét. Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.