Tudunk ezt-azt az állapotunkról, csak nem egy helyen tároljuk – Ebben segít az új applikáció!

egészségügy applikáció egészség alkalmazás adat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek fejből tudják a vércsoportukat és a háziorvosuk elérhetőségeit - ám összességét tekintve ők vannak kevesebben. A MeNTA alkalmazás mostantól mindenki életét megkönnyíti, hiszen a mobilodon, egy helyen található meg az összes információ rólad.

Támogatott tartalom

A cél pedig gyermekeink egészséges jövője!http://www.life.hu/drlife/20151121-egeszseges-etelek-a-gyermekeknek-sokat-szamit-mit-eszunk-fiatalkorban.htmlA gyermekkorban elsajátított magatartásminták adják az alapját a későbbi, felnőttkori életvitelnek, egészség-magatartásnak, ízlésnek, ezért a szülőknek és nevelőknek meghatározó szerepük van a gyermekek egészséges táplálkozásra nevelésében. Dr. Life--Egészség a mobilodon - Egy alkalmazás, ami mostantól megkönnyíti az életedet http://www.life.hu/drlife/20151118-alkalmazas-egeszseg-orvos-es-beteg-viszony-javulasa-hasznos-biztonsagos-innovativ.htmlEgy applikáció, amely az egészséggel kapcsolatos mindennapi és stratégiai élethelyzetek minőségileg új és praktikus eszközét teremti meg. Több hasznos funkciója mellett képes az orvos-beteg viszonyt még bizalmasabbá tenni, és mindkét fél számára időt spórolni. Dr. LifeThinkstock„Ordítottam, sikítottam, mégsem találták a tényleges bajt” – Mit gondol az egészségügyről a magyar?http://www.life.hu/drlife/20151102-egeszsegugy-magyar-bizalmatlanok-vagyunk-inkabb-maganorvoshoz-jarunk.htmlSzenteste történt. Kint hideg volt, mialatt már egy egész napja szenvedtem a meleg szobában a felfázás miatt – legalábbis azt gondoltam, az a baj. Aznap éjjel először a helyi ügyeleten, majd egy budapesti kórházban kötöttem ki, ugyanis a vesémmel volt a probléma. Hálás voltam az orvosoknak, akik azonnal és szakszerűen elláttak. Az orvosokról és az intézményekről megoszlik a magyarok véleménye, a páciensek összességében a magánrendelésekkel vannak megelégedve. Kíváncsiak voltunk a tapasztalatokra, így mi is gyűjtöttünk véleményeket a témában. Dr. LifeThinkstockKiderült! Az elektronikus cigaretta is káros az egészségre!http://www.life.hu/drlife/20151109-az-elektromos-cigaretta-is-karos-az-egeszsegre.htmlAz elektronikus cigaretta megjelenésekor még úgy tűnt, alternatívát nyújthat a hagyományos cigarettáról leszokó embereknek, ám a mostani vizsgálatok fényében már látszik, hogy majdhogynem ugyanolyan káros az egészségre, mint elődje. Dr. Life--A tusolás árthat az egészségnek? http://www.life.hu/drlife/20151022-a-tusolas-arthat-az-egeszsegnek.htmlA szappan és a tusfürdő felborítja a bőr baktériumflórájának egyensúlyát, ezért tiszta vízzel kellene fürödnünk – állítják a szakértők. Dr. Life--Neked milyen az egészségstílusod?http://www.life.hu/drlife/20151005-felmeres-keszult-az-egeszsegunket-illetoen-lenne-min-valtoztatnunk.htmlIskolások és felnőttek között végeztek felmérést egészségszokásaikról. Kiderült, hogy fontosnak tartjuk az egészségünk megőrzését, mégis fotel magyarok vagyunk. Vajon mennyire változhat meg ez a tendencia és hol lehet hatékonyan elérni az egészséggel kapcsolatos üzenetekkel a fiatalokat? Dr. LifeThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.