Veszélyben van Judy csodás hangja!

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu -
Judy vizsgálat hangszál egészség énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Senki sem szereti, ha rekedten beszél, de Judynak különösképpen vigyáznia kell hangszálainak épségére, hiszen ezek a munkaeszközei. Nemrégiben azonban komoly veszélybe került az énekesnő hangja. Szerencsére gyorsan kiderült, mi a baj és hamar meg is gyógyult.

Judy-t sem kímélte idén a betegség, az énekesnő ennek ellenére nem állt le és ugyanúgy koncertezett: “Ritkán vagyok beteg, de most a környezetemben sokaknak fájt a torka, rekedt be a hangja. Maja, a kislányom is hazahozott valamilyen vírust az oviból, de úgy tűnik, nem azt kaptam el, hiszen míg ő lázas volt és még hányt is, addig nekem „csak” a hangom ment el, ami egy énekesnőnél a lehető legnagyobb probléma, és nem tudtam beszélni.

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

Az orvosom szerint úgymond „szétnyíltak” a hangszálaim, ami egy betegség esetén normális állapot, de valljuk be, szörnyen hangzik. A felírt gyógyszert becsületesen beszedtem, hiszen nem dőlhettem ki, fellépéseim voltak, amelyeket nem mondhattam le. Egy héten át kíméltem a hangom, meg sem szólaltam. A hétvégén három bulit is végigcsináltam, a lehető legnagyobb erőbedobással. Picit aggódtam, de szerencsére a hangszálaim gyors iramban gyógyultak és minden alkalommal jól teljesítettek, így nem volt semmi probléma. A koncertek után viszont éreztem, rám fér a pihenés, csendben is maradtam!” – nevetett fel Judy, akinek most már csak egy rossz emlék a betegség.

A témában jártas Judy hasznos hangszálvédő házi tippjeit a Napidoktor.hu oldalán olvashatod el!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.