Életét kockáztatja a csavarodott gerincű lány a műtéttel

Forrás: Youtube -
betegség műtét gerincműtét gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életét kockáztatja a 17 éves indiai lány, aki megműtteti megtekeredett gerincét. 

Preeti Kumari Rainál nyolcévesen diagnosztizáltak súlyos gerincdeformációt. Több mint tíz orvos közölte vele, hogy nem tudják megműteni, ugyanis életébe kerülhet a beavatkozás. Mostanra sikerült találnia egy specialistát, aki végrehajtja rajta az operációt.

Forrás: Youtube

Annak ellenére, hogy akár bele is halhat az operációba, vagy örökre mozgásképtelenné válhat, szeretné, ha megműtenék. Arra vágyik, hogy teljes életet élhessen, és egyszer a kormánynak dolgozhasson. A róla készült fotókat a Daily Mail közölte.

"Egyáltalán nem félek, esélyt szeretnék arra, hogy jobb legyen az életem. Nem érdekel a lebénulás kockázata" - mondta.

Kigyógyult a rákból Rita Wilson, Tom Hanks feleségehttp://www.life.hu/drlife/20151128-kigyogyult-a-rakbol-rita-wilson-tom-hanks-felesege.html2014 év végén derült ki, hogy Tom Hanks felesége, Rita Wilson mellrákban szenved. Hála a műtéteknek, a színésznő már jól van. Dr. Life--Megható ajándékot kapott a lábfej nélküli kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151128-meghato-ajandekot-kapott-a-labfej-nelkuli-kislany.htmlEgyéves korában amputálták a kis Ava lábát, mert agyhártyagyulladást kapott. Akkor úgy tűnt, soha nem fog tudni járni.Dr. LifeNorthfotoCsúnyán lesérült a Real Madrid sztárja, Sergio Ramoshttp://www.life.hu/drlife/20151109-csunyan-leserult-a-real-madrid-sztarja-sergio-ramos.htmlA Real Madrid játékosa, Sergio Ramos nagyon megsérült a Sevilla elleni mérkőzésen. Dr. LifeAFPÚj orrot kapott a nő, akinek leharapta párja a régithttp://www.life.hu/drlife/20151029-uj-orrot-kapott-a-no-akinek-leharapta-ferje-a-regit.htmlLeharapta barátnője orrát egy férfi. A nőnek egy egész sorozatnyi műtéten kellett átesnie, hogy rendbehozzák az arcát. Dr. Life--Sztárok, akik gégerákban szenvedtekhttp://www.life.hu/drlife/20151030-hiressegek-akiknek-gegerakja-volt.htmlA gégerák viszonylag ritka, és jól gyógyítható rákfajta, ha időben diagnosztizálják. Sajnos azonban egyáltalán nem mondható veszélytelennek. Val Kilmer betegsége kapcsán összegyűjtöttünk néhány hírességet, akik a gyilkos kórban szenvedtek. Dr. Life--Mellbimbót tetováltak a mellrákkal műtött nőnekhttp://www.life.hu/drlife/20151104-mellbimbot-tetovaltak-a-mellrakkal-mutott-nonek.htmlLaura, a kétgyerekes édesanya mellrákban szenvedett. Műtétei után helyre kellett állítani melleit, de az eredmény borzalmas lett. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.