Szívszorító! Salma Hayek kislánya rákos kortársának adományozza a haját

paróka haj Salma Hayek adományozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő legújabb Instagram-fotóján nagyon megdöbbentünk: kislánya hajáról töltött fel egy képet, amihez megható sorokat írt.

„A lányom, Valentina azért növeszti a haját, hogy paróka készülhessen belőle egy daganatos gyermek számára. Ez a karácsony valódi szelleme” – írta a manapság villantásaival sokkoló sztár.

Forrás: Instagram/ Salma Hayek

A színésznő maga is sokszor tűnt fel humanitárius szerepben, a nők jogaira szerte a világon igyekszik felhívni a figyelmet. A nyolcéves lánya, Valentina úgy látszik, máris édesanyja nyomdokaiba lépett.

Vitamin? Nem mindegy, mennyi és honnan!http://www.life.hu/drlife/20151126-kiegyensulyozott-taplalkozas-a-vitamindus-etkezes-alapja-ezeket-kell-fogyasztanunk-hogy-egeszsegesek.htmlHallottál már a vitamintúladagolásról? Létező dolog! Dr. Hankó Balázs, a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet szakértője, a Semmelweis Egyetem főgyógyszerésze szerint a jóból is megárt a sok, ezért érdemes tájékozódunk arról, hogy milyen vitaminból mennyit érdemes szednünk. Dr. LifeThinkstockRékasi Károly: "A combomat a csípőcsonttal nem izmok, ha­nem fémek kötik össze"http://www.life.hu/drlife/20151130-rekasi-karoly-szinesz-ujra-szinpadra-allhatott-a-combjat-a-csipocsonttal-femek-kotik-ossze.htmlÖt hónapos kényszerpihenő után péntek este ismét színpadra állt a József Attila Színház Alku című előadásában Rékasi Károly. A közönség lélegzetvisszafojtva figyelte drámai alakítását.Dr. LifeOrigoTörekedjünk arra, hogy utódaink is kaphassanak levegőthttp://www.life.hu/drlife/20151127-nefi-kampany-sikerrel-fejezodott-be-a-klimafutas.htmlÓriási sikerrel ért véget a 7 napon és 700 kilométeren át tartó futás, amelyet a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet Egészségkommunikációs Központja szervezett. Dr. LifeThinkstockTudunk ezt-azt az állapotunkról, csak nem egy helyen tároljuk – Ebben segít az új applikáció!http://www.life.hu/drlife/20151126-menta-applikacio-megjelent-video-keszult-arrol-ki-hol-tarolja-az-adatait.htmlEgyesek fejből tudják a vércsoportukat és a háziorvosuk elérhetőségeit - ám összességét tekintve ők vannak kevesebben. A MeNTA alkalmazás mostantól mindenki életét megkönnyíti, hiszen a mobilodon, egy helyen található meg az összes információ rólad. Dr. Life--Kigyógyult a rákból Rita Wilson, Tom Hanks feleségehttp://www.life.hu/drlife/20151128-kigyogyult-a-rakbol-rita-wilson-tom-hanks-felesege.html2014 év végén derült ki, hogy Tom Hanks felesége, Rita Wilson mellrákban szenved. Hála a műtéteknek, a színésznő már jól van. Dr. Life--Megható ajándékot kapott a lábfej nélküli kislányhttp://www.life.hu/drlife/20151128-meghato-ajandekot-kapott-a-labfej-nelkuli-kislany.htmlEgyéves korában amputálták a kis Ava lábát, mert agyhártyagyulladást kapott. Akkor úgy tűnt, soha nem fog tudni járni.Dr. LifeNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.