Hazudott az orvosoknak, ezzel mentette meg lánya életét az édesanya

Fotó:: Alistair Heap -
agytumor édesanya agydaganat vizsgálat kislány hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amanda Davis azt állította, lánya leesett, beverte a fejét, majd hányt – mindezt azért, hogy egy így kikönyörgött agyi vizsgálattal fény derüljön gyermeke súlyos betegségére.

Amanda Davis régóta sejtette, hogy hiába tagadják az orvosok, 3 éves kislányának, Lilnek komolyabb baja van, mint azt bárki is sejtheti. Az egykor életkedvvel teli Lil sokszor tört ki sírásban fájdalmai miatt, és már a séta is alig ment neki.

Fotó:: Alistair Heap
4 étel, amit nem érdemes elalvás előtt ennedhttp://www.life.hu/drlife/20151130-etcsoki-paradicsomszosz-es-tarsai-negy-etel-ami-nehezebbe-teszi-az-alvast.htmlBizonyos ételek nagyon jót tesznek a testünknek, de ha alvásra kerülne a sor, kimondottan rosszul hatnak ránk. Ha kipihenten akarsz másnap ébredni, akkor ezt a négy dolgot semmiképp se elalvás előtt edd. Dr. Life--Wifi-allergia miatt akasztotta fel magát egy lány http://www.life.hu/drlife/20151201-ongyilkos-lett-egy-fiatal-lany-mert-allergias-volt-a-wifire-a-csaladja-kampanyt-inditott.htmlA 15 éves Jenny Fry holttestére a Brooke Woods erdőségben találtak rá. Halálát egy igen ritka betegség okozta, mellyel a lány már nem tudott megküzdeni. Dr. LifeThinkstockRettegnek Hollywood prostituáltjai, akik lefeküdtek a HIV-pozitív Charlie Sheen-nelhttp://www.life.hu/drlife/20151130-charlie-sheen-hiv-pozitiv-szinesz-prostitualtaknak-is-atadhatta-a-virust.htmlEgy hollywoodi bordélyház madámja szerint a színész egyszer sem említette, hogy HIV-vírusos lenne, és legalább 20 örömlánynak adhatta át a betegséget a bordélyházában. Dr. Life--Szülése előtt pár héttel betegedett meg Kim Kardashianhttp://www.life.hu/drlife/20151201-kim-kardashian-szulese-elott-influenzas-lett.htmlA valóságshow-sztár orvosára várakozva jelentkezett be követőinek Instagramon, ahol elárulta: nem egy, hanem rögtön két betegség is ledöntötte most a lábáról. Dr. Life--A MeNTA alkalmazással az ünnepek alatt is találsz gyógyszertárat vagy akár orvosi rendelőt ishttp://www.life.hu/drlife/hirdetes/20151130-legy-reszese-az-egeszsegugy-forradalmanak-a-menta-alkalmazas-hasznalataval.htmlKét év múlva már az egyetemi klinikáktól a háziorvosokig minden intézmény elektronikus úton cserélheti ki a betegek vizsgálati eredményeit, leleteit, így kaphatjuk meg receptjeinket és beutalóinkat is. Az új típusú betegellátás szerves részét alkotja a MeNTA alkalmazás. HirdetésOrigoAjjaj! Harry herceg is kopaszodikhttp://www.life.hu/drlife/20151201-harry-herceg-kopaszodik.htmlSajnos úgy tűnik, édesapjához, Károly herceghez és bátyjához, Vilmos herceghez hasonlóan a 31 éves trónörököst sem kerüli el a családi örökségül kapott kopaszodás. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.